R. JEUNESSE FREYLANGEOISE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • R. JEUNESSE FREYLANGEOISE
Private companiesMotion Pictures • R. JEUNESSE FREYLANGEOISE

Contactgegevens R. JEUNESSE FREYLANGEOISE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R. JEUNESSE FREYLANGEOISE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R. JEUNESSE FREYLANGEOISE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PFORTZHEIM 72; 6700; ARLON, België

Telefoon (phone): 63216007 (+32-63216007) 63216007 (+32-63216007)

Fax (fax): +32 (56) 388-41-85 +32 (56) 388-41-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R. JEUNESSE FREYLANGEOISE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R. JEUNESSE FREYLANGEOISE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R. JEUNESSE FREYLANGEOISE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R. JEUNESSE FREYLANGEOISE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R. JEUNESSE FREYLANGEOISE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R. JEUNESSE FREYLANGEOISE
Products information R. JEUNESSE FREYLANGEOISE

BTW identificatienummer (tax): BE02776214599
Ondernemingsnummer: 3175842285
Hoofdstad (capital): 915,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in R. JEUNESSE FREYLANGEOISE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R. JEUNESSE FREYLANGEOISE
(Get full report from official database of BE for R. JEUNESSE FREYLANGEOISE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R. JEUNESSE FREYLANGEOISE
Addition kinds of activities for R. JEUNESSE FREYLANGEOISE

703200. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps
17999911. Opstelling en ontmanteling van vormen voor gegoten beton | Erection and dismantling of forms for poured concrete
32719905. Blokken, beton: droogstapelvergrendeling | Blocks, concrete: drystack interlocking
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
50510405. Tin en tin basismetalen, vormen, formulieren, enz., Nec | Tin and tin base metals, shapes, forms, etc., nec

Werken bij R. JEUNESSE FREYLANGEOISE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R. JEUNESSE FREYLANGEOISE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R. JEUNESSE FREYLANGEOISE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R. JEUNESSE FREYLANGEOISE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Bandenmonteur met ervaring (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door auto's? Kan je snel werken en heb je reeds ervaring als bandenmonteur? Dan is dit DE ideale job voor jou! Voor onze klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar bandenmonteurs. Je takenpakket zal o.a. bestaat uit: -Het afhalen van oude banden aan personenwagens en nieuwe banden plaatsen -Winter- en zomerbanden wisselen -De klant helpen met vragen -...

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van R. JEUNESSE FREYLANGEOISE in sociale netwerken
Look for responds of R. JEUNESSE FREYLANGEOISE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R. JEUNESSE FREYLANGEOISE. Laat een reactie achter voor R. JEUNESSE FREYLANGEOISE. R. JEUNESSE FREYLANGEOISE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R. JEUNESSE FREYLANGEOISE. Leave a respond for R. JEUNESSE FREYLANGEOISE. R. JEUNESSE FREYLANGEOISE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R. JEUNESSE FREYLANGEOISE op de google maps. Adres en contacten R. JEUNESSE FREYLANGEOISE
Location of R. JEUNESSE FREYLANGEOISE on the google maps. Address and contacts of R. JEUNESSE FREYLANGEOISE

Andere gerelateerde bedrijven als come R. JEUNESSE FREYLANGEOISE R. JEUNESSE FREYLANGEOISE: EURODANCE CENTERS GOETHALS | Kobbe | EEREBOUT | FA. BIMO | W. DE BRUYN

Other related companies as R. JEUNESSE FREYLANGEOISE: EURODANCE CENTERS GOETHALS | Kobbe | EEREBOUT | FA. BIMO | W. DE BRUYN

R. JEUNESSE FREYLANGEOISE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02776214599. Het bedrijf R. JEUNESSE FREYLANGEOISE bevindt zich op het adres: AVENUE DU PFORTZHEIM 72; 6700; ARLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 915,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in R. JEUNESSE FREYLANGEOISE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R. JEUNESSE FREYLANGEOISE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R. JEUNESSE FREYLANGEOISE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, openstaande posities, locatie van R. JEUNESSE FREYLANGEOISE op de kaart.

R. JEUNESSE FREYLANGEOISE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, company assigned to the tax number BE02776214599. The company R. JEUNESSE FREYLANGEOISE is located at the address: AVENUE DU PFORTZHEIM 72; 6700; ARLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 915,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in R. JEUNESSE FREYLANGEOISE were not found.
The main activity of R. JEUNESSE FREYLANGEOISE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of R. JEUNESSE FREYLANGEOISE is not available. You also can look at reviews of R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, open positions, location of R. JEUNESSE FREYLANGEOISE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R. JEUNESSE FREYLANGEOISE, employees, financial statistics.