DUBOURG A & FILS

Contactgegevens DUBOURG A & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUBOURG A & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUBOURG A & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAMP DES DAMES 12; 6690; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80214646 (+32-80214646) 80214646 (+32-80214646)

Fax (fax): +32 (67) 820-37-80 +32 (67) 820-37-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUBOURG A & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUBOURG A & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUBOURG A & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUBOURG A & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUBOURG A & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUBOURG A & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUBOURG A & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUBOURG A & FILS
Products information DUBOURG A & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE09765441894
Ondernemingsnummer: 8001861572
Hoofdstad (capital): 293,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUBOURG A & FILS
(Get full report from official database of BE for DUBOURG A & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUBOURG A & FILS
Addition kinds of activities for DUBOURG A & FILS

804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
27110100. Kranten, uitgeverij en drukwerk | Newspapers, publishing and printing
51439906. Yoghurt | Yogurt
70110200. Vakantie logeert | Vacation lodges
75490300. Sleepdiensten | Towing services
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association

Werken bij DUBOURG A & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUBOURG A & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUBOURG A & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUBOURG A & FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

 • Receptionist (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO JETTE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bent u klantvriendelijk ? Bent u drietalig (NL/FR/EN) ? Bent u op zoek naar een job als receptionist in Brussel ? Solliciteer dan om als receptionist in de showroom te werken voor een bekend automerk. U bent verantwoordelijk voor de doorverbinding van de oproepen bijvoorbeeld maar ook voor andere taken zoals een taxi reserveren, bezoekers aanmelden. U moet ook de post beheren, vergaderingzalen boeken en klaarzetten. U zal ook de coffee corner moeten beheren.

 • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent shop/belegde broodjes zat/zon/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SERVICESTATION GENT

  Type: Studentenjob

  wij zijn op zoek naar jobstudenten voor onze shop met supermarktgedeelte en belegde broodjes. Uw takenpakket bestaat oa uit; het beleggen van broodjes, kassawerk, shop aanvullen en proper houden.

 • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Telefonist (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Vaste Job

  Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

 • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

  Type: Vaste Job

  Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

 • Flexijob horeca (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

 • DOCENT NEDERLANDS (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • POETSHULP (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van DUBOURG A & FILS in sociale netwerken
Look for responds of DUBOURG A & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUBOURG A & FILS. Laat een reactie achter voor DUBOURG A & FILS. DUBOURG A & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUBOURG A & FILS. Leave a respond for DUBOURG A & FILS. DUBOURG A & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUBOURG A & FILS op de google maps. Adres en contacten DUBOURG A & FILS
Location of DUBOURG A & FILS on the google maps. Address and contacts of DUBOURG A & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come DUBOURG A & FILS DUBOURG A & FILS: A.B.A.D | ANDRE ALLEIN | Sey Hilde | COMBOZOMBO | Sace & Darnovsky Animation

Other related companies as DUBOURG A & FILS: A.B.A.D | ANDRE ALLEIN | Sey Hilde | COMBOZOMBO | Sace & Darnovsky Animation

DUBOURG A & FILS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUBOURG A & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09765441894. Het bedrijf DUBOURG A & FILS bevindt zich op het adres: CHAMP DES DAMES 12; 6690; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 293,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DUBOURG A & FILS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUBOURG A & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUBOURG A & FILS, openstaande posities, locatie van DUBOURG A & FILS op de kaart.

DUBOURG A & FILS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUBOURG A & FILS, company assigned to the tax number BE09765441894. The company DUBOURG A & FILS is located at the address: CHAMP DES DAMES 12; 6690; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 293,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DUBOURG A & FILS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUBOURG A & FILS is not available. You also can look at reviews of DUBOURG A & FILS, open positions, location of DUBOURG A & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUBOURG A & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUBOURG A & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUBOURG A & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUBOURG A & FILS, employees, financial statistics.