COMBOZOMBO

Contactgegevens COMBOZOMBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMBOZOMBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMBOZOMBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2 library street canton, cardiff, SOUTH GLAMORGAN cf5 1qd, België

Telefoon (phone): 442920666635 (+32-442920666635) 442920666635 (+32-442920666635)

Fax (fax): +32 (86) 220-57-77 +32 (86) 220-57-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMBOZOMBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMBOZOMBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMBOZOMBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMBOZOMBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMBOZOMBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMBOZOMBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMBOZOMBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMBOZOMBO
Products information COMBOZOMBO

BTW identificatienummer (tax): BE09042816162
Ondernemingsnummer: 3852600097
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in COMBOZOMBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMBOZOMBO
(Get full report from official database of BE for COMBOZOMBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMBOZOMBO
Addition kinds of activities for COMBOZOMBO

10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
17990612. Voorafgemaakte open haard installatie | Prefabricated fireplace installation
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
28440201. Tandreinigers | Denture cleaners
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals

Werken bij COMBOZOMBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMBOZOMBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMBOZOMBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMBOZOMBO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van COMBOZOMBO in sociale netwerken
Look for responds of COMBOZOMBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMBOZOMBO. Laat een reactie achter voor COMBOZOMBO. COMBOZOMBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMBOZOMBO. Leave a respond for COMBOZOMBO. COMBOZOMBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMBOZOMBO op de google maps. Adres en contacten COMBOZOMBO
Location of COMBOZOMBO on the google maps. Address and contacts of COMBOZOMBO

Andere gerelateerde bedrijven als come COMBOZOMBO COMBOZOMBO: Steenhuyse D | Beauty Top | YVES JANSSEN | F. MICHILS | Douven G

Other related companies as COMBOZOMBO: Steenhuyse D | Beauty Top | YVES JANSSEN | F. MICHILS | Douven G

COMBOZOMBO is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMBOZOMBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09042816162. Het bedrijf COMBOZOMBO bevindt zich op het adres: 2 library street canton, cardiff, SOUTH GLAMORGAN cf5 1qd. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in COMBOZOMBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMBOZOMBO is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMBOZOMBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMBOZOMBO, openstaande posities, locatie van COMBOZOMBO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMBOZOMBO is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMBOZOMBO, company assigned to the tax number BE09042816162. The company COMBOZOMBO is located at the address: 2 library street canton, cardiff, SOUTH GLAMORGAN cf5 1qd. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in COMBOZOMBO were not found.
The main activity of COMBOZOMBO is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COMBOZOMBO is not available. You also can look at reviews of COMBOZOMBO, open positions, location of COMBOZOMBO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMBOZOMBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMBOZOMBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMBOZOMBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMBOZOMBO, employees, financial statistics.