DONEUX HORTICULTEUR

Contactgegevens DONEUX HORTICULTEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DONEUX HORTICULTEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DONEUX HORTICULTEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TIERNAY 65; 5555; BIEVRE, België

Telefoon (phone): 61512593 (+32-61512593) 61512593 (+32-61512593)

Fax (fax): +32 (53) 986-99-72 +32 (53) 986-99-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DONEUX HORTICULTEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DONEUX HORTICULTEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DONEUX HORTICULTEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DONEUX HORTICULTEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DONEUX HORTICULTEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DONEUX HORTICULTEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DONEUX HORTICULTEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DONEUX HORTICULTEUR
Products information DONEUX HORTICULTEUR

BTW identificatienummer (tax): BE03599090576
Ondernemingsnummer: 9505065917
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DONEUX HORTICULTEUR
(Get full report from official database of BE for DONEUX HORTICULTEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DONEUX HORTICULTEUR
Addition kinds of activities for DONEUX HORTICULTEUR

017200. druiven | Grapes
305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
35780102. Billing machines | Billing machines
44929905. Ontdooien van zeeschepen | Undocking of ocean vessels
78220102. Filmuitwisseling, film | Film exchange, motion picture
91110200. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local

Werken bij DONEUX HORTICULTEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DONEUX HORTICULTEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DONEUX HORTICULTEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DONEUX HORTICULTEUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

 • Monteur isoltie (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk, actief in industriële isolatiewerken, zijn we dringend op zoek naar monteurs van isolatie. Tot je dagdagelijkse taken behoren: - Isoleren industriële installaties. Dit gaat van luchtkanalen tot ventilatoren en stookketels. - Isoleren van technische installaties in openbare gebouwen. - Plaatsen van plaatmateriaal.

 • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 • Postbode Meise (m/v) (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

 • HUISHOUDHULP VOOR MELLE - MERELBEKE (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Melle, Merelbeke.

 • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

  Regio: WESPELAAR

  Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

 • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Studiecoach begeleiding (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: LEER- en STUDIECENTRUM VERNADSKI

  Type: Flexijob

  Als studiecoach vertrek je vanuit de situatie van de student/klant. Je gaat in overleg met kantoor Vernadski aan de slag met toepasbare communicatieve vaardigheden die leiden naar goede resultaaten. Je maakt samen met de student/klant een studieplan op en leert hem/haar een goede studiemethodiek aan. Goede coaching zorgt voor tevreden student/klant én coach door het verhogen van motivatie, prestaties en resultaten. Momenteel plaatsen van tewerkstelling : Regio Tielt en Regio Kortrijk --> studiebegeleiding en Regio Kortrijk --> Studiecoach Frans

 • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van DONEUX HORTICULTEUR in sociale netwerken
Look for responds of DONEUX HORTICULTEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DONEUX HORTICULTEUR. Laat een reactie achter voor DONEUX HORTICULTEUR. DONEUX HORTICULTEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DONEUX HORTICULTEUR. Leave a respond for DONEUX HORTICULTEUR. DONEUX HORTICULTEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DONEUX HORTICULTEUR op de google maps. Adres en contacten DONEUX HORTICULTEUR
Location of DONEUX HORTICULTEUR on the google maps. Address and contacts of DONEUX HORTICULTEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DONEUX HORTICULTEUR DONEUX HORTICULTEUR: GAILLARD ALEXANDRA | AMAND | MARCEL ROBERT | Van Bever S | D. D'OR

Other related companies as DONEUX HORTICULTEUR: GAILLARD ALEXANDRA | AMAND | MARCEL ROBERT | Van Bever S | D. D'OR

DONEUX HORTICULTEUR is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DONEUX HORTICULTEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599090576. Het bedrijf DONEUX HORTICULTEUR bevindt zich op het adres: RUE DU TIERNAY 65; 5555; BIEVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DONEUX HORTICULTEUR is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DONEUX HORTICULTEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DONEUX HORTICULTEUR, openstaande posities, locatie van DONEUX HORTICULTEUR op de kaart.

DONEUX HORTICULTEUR is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is DONEUX HORTICULTEUR, company assigned to the tax number BE03599090576. The company DONEUX HORTICULTEUR is located at the address: RUE DU TIERNAY 65; 5555; BIEVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DONEUX HORTICULTEUR is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DONEUX HORTICULTEUR is not available. You also can look at reviews of DONEUX HORTICULTEUR, open positions, location of DONEUX HORTICULTEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DONEUX HORTICULTEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DONEUX HORTICULTEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DONEUX HORTICULTEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DONEUX HORTICULTEUR, employees, financial statistics.