MARCEL ROBERT

Contactgegevens MARCEL ROBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL ROBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL ROBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE CORTIL-WODON 111; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81512080 (+32-81512080) 81512080 (+32-81512080)

Fax (fax): +32 (15) 988-80-80 +32 (15) 988-80-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL ROBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL ROBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL ROBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL ROBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL ROBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL ROBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL ROBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL ROBERT
Products information MARCEL ROBERT

BTW identificatienummer (tax): BE01330963134
Ondernemingsnummer: 3877319335
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MARCEL ROBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dakwerken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL ROBERT
(Get full report from official database of BE for MARCEL ROBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL ROBERT
Addition kinds of activities for MARCEL ROBERT

253199. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
15419909. Renovatie, renovatie en reparatie: industriële gebouwen | Renovation, remodeling and repairs: industrial buildings
22310105. Suitingen: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Suitings: wool, mohair, or similar fibers
32970304. Pyrolytische grafiet | Pyrolytic graphite
35429911. Mechanische (pneumatische of hydraulische) metalen vormende machines | Mechanical (pneumatic or hydraulic) metal forming machines
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
50650311. transistors | Transistors
50850202. Verpakking, industrieel | Packing, industrial
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides

Werken bij MARCEL ROBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL ROBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL ROBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL ROBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Medewerker tuinonderhoud / tuinaanlegger (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: GILLES DE SMET

    Type: Vaste Job

    Snoeien; Scheren; Hulp aanleg en onderhouden tuinen; Opritten en terrassen.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van MARCEL ROBERT in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL ROBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL ROBERT. Laat een reactie achter voor MARCEL ROBERT. MARCEL ROBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL ROBERT. Leave a respond for MARCEL ROBERT. MARCEL ROBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL ROBERT op de google maps. Adres en contacten MARCEL ROBERT
Location of MARCEL ROBERT on the google maps. Address and contacts of MARCEL ROBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL ROBERT MARCEL ROBERT: HOTEL RESTAURANT STOURBE ALAN | DE POSTHOORN | T. VAN HALTEREN | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | COIFFURE HAIRFEELING

Other related companies as MARCEL ROBERT: HOTEL RESTAURANT STOURBE ALAN | DE POSTHOORN | T. VAN HALTEREN | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | COIFFURE HAIRFEELING

MARCEL ROBERT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL ROBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01330963134. Het bedrijf MARCEL ROBERT bevindt zich op het adres: ROUTE DE CORTIL-WODON 111; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 445,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Dakwerken. Producten gemaakt in MARCEL ROBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL ROBERT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL ROBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL ROBERT, openstaande posities, locatie van MARCEL ROBERT op de kaart.

MARCEL ROBERT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL ROBERT, company assigned to the tax number BE01330963134. The company MARCEL ROBERT is located at the address: ROUTE DE CORTIL-WODON 111; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 445,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Dakwerken. Products created in MARCEL ROBERT were not found.
The main activity of MARCEL ROBERT is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL ROBERT is not available. You also can look at reviews of MARCEL ROBERT, open positions, location of MARCEL ROBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL ROBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL ROBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL ROBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL ROBERT, employees, financial statistics.