AMAND

Contactgegevens AMAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIETERREIN 1169; 3660; OPGLABBEEK, België

Telefoon (phone): 89855362 (+32-89855362) 89855362 (+32-89855362)

Fax (fax): +32 (15) 672-16-17 +32 (15) 672-16-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMAND
Products information AMAND

BTW identificatienummer (tax): BE03056091308
Ondernemingsnummer: 2826202392
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in AMAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMAND
(Get full report from official database of BE for AMAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMAND
Addition kinds of activities for AMAND

0161. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
17439901. Marmeren installatie, interieur | Marble installation, interior
25410202. Kluisjes, behalve gekoeld: hout | Lockers, except refrigerated: wood
34990107. Kluisjes of kisten, metaal | Safe deposit boxes or chests, metal
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
42149901. Meubelen bewegen en opslaan, lokaal | Furniture moving and storage, local
59630401. Verkoop van apparaten, huis-naar-huis | Appliance sales, house-to-house

Werken bij AMAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en/of lossen goederen van de klant). Je stelt de zendingen samen en bereid deze voor in SAP. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteur. Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant en interne magazijniers. Je werkt in dagshift en rapporteert aan de Team Leader.

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • PLOEGCHEF NACHT MAGAZIJN DISTRIBUTIE (M/V) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het volledig crossdock gebeuren en verzeker je samen met je team (12 tal medewerkers) de operationele doorstroming van in- en uitgaande goederen. Je bent het centraal aanspreekpunt en springt bij waar nodig om en optimale magazijnwerking te garanderen. Je neemt initiatief, toont een actieve betrokkenheid en rapporteert aan de directie. Je zorgt voor de opleiding en begeleiding van nieuwe magazijniers.

  • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob bediende planlezen en analyse: 19/11 - 30/11 (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kantoor vlakbij het station van Leuven zijn we op zoek naar 4 studenten. Takenpakket: Aan de hand van een plattegrond op een tablet onderzoeken hoe de werkplekken binnen de kantoorruimte het best georganiseerd worden. De bedoeling is dat je op de tablet gaat registreren welke bureau's nu onbemand zijn, op welke plekken veel gebeld wordt enz. Je krijgt een duidelijke opleiding van een paar uur (die ook betaald is).

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van AMAND in sociale netwerken
Look for responds of AMAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMAND. Laat een reactie achter voor AMAND. AMAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMAND. Leave a respond for AMAND. AMAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMAND op de google maps. Adres en contacten AMAND
Location of AMAND on the google maps. Address and contacts of AMAND

Andere gerelateerde bedrijven als come AMAND AMAND: MC MACHINES NV | B.T.I. ELEKTROMEDIA | JAN MOONS | DESTRUMENT P | C.S.S.

Other related companies as AMAND: MC MACHINES NV | B.T.I. ELEKTROMEDIA | JAN MOONS | DESTRUMENT P | C.S.S.

AMAND is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03056091308. Het bedrijf AMAND bevindt zich op het adres: INDUSTRIETERREIN 1169; 3660; OPGLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in AMAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AMAND is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMAND, openstaande posities, locatie van AMAND op de kaart.

AMAND is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMAND, company assigned to the tax number BE03056091308. The company AMAND is located at the address: INDUSTRIETERREIN 1169; 3660; OPGLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in AMAND were not found.
The main activity of AMAND is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AMAND is not available. You also can look at reviews of AMAND, open positions, location of AMAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMAND, employees, financial statistics.