DIRK NEVEN

Contactgegevens DIRK NEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK NEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK NEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 530; 3501; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11375333 (+32-11375333) 11375333 (+32-11375333)

Fax (fax): +32 (87) 978-37-87 +32 (87) 978-37-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK NEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK NEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK NEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK NEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK NEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK NEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK NEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK NEVEN
Products information DIRK NEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE02108795166
Ondernemingsnummer: 4813354492
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK NEVEN
(Get full report from official database of BE for DIRK NEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK NEVEN
Addition kinds of activities for DIRK NEVEN

573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
20999912. Pindakaas | Peanut butter
32950103. Flint, gemalen of anderszins behandeld | Flint, ground or otherwise treated
35699902. Balen machines, voor schroot, papier of soortgelijk materiaal | Baling machines, for scrap metal, paper, or similar material
38250321. Meetapparatuur voor radiofrequentie | Radio frequency measuring equipment
51130202. Schotels, wegwerp plastic en papier | Dishes, disposable plastic and paper

Werken bij DIRK NEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK NEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK NEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK NEVEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Wever 2ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als wever ben je opertor op drie Van De Wiele weefmachines. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van nieuwe weefplannen in controller bij opstart van een nieuw weeforder. Je herstelt poolbreuken, kettingbreuken en inslagbreuken. Je plaatst jute bobijnen op het rek van de inslag. Je zorgt voor het afsnijden van geweven karren. Je focust op tussentijdse kwaliteitscontroles.

 • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AZ Alma

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

 • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

 • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

 • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

 • Halfautomaatlasser (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

 • Student promo Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

 • Engineering Manager (Ervaren Stabiliteitsingenieur) regio Kempen (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P (People 4 Projects) zoekt in de regio Kempen een Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) (m/v). Functiebeschrijving: Als Engineering Manager (ervaren Stabiliteitsingenieur) ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de studiedienst en de tekenkamer en voor de kwaliteit van het afgeleverde werk. Je stuurt de stabiliteitsingenieurs (5) en de tekenaars (7) aan en rapporteert rechtstreeks aan de technisch directeur. Jouw takenpakket: Je werkt nauw samen met de interne planning, projectleiding, werkvoorbereiding en calculatie en met de ondersteunende diensten. Je verzorgt de planning van de engineeringsafdeling en het tekenbureau. Je stuurt je medewerkers van de afdeling engineering en het tekenbureau aan, je motiveert en begeleid hen. Je fungeert voor de stabiliteitsstudies als specialist waar je collega’s raad kunnen komen vragen. Je begeleidt de medewerkers van ingehuurde tekenbureaus. Je staat in voor de betrouwbaarheid van gemaakte studies en tekeningen. Je onderhouden van contacten met klanten (via projectleiding). Je beheert de contacten met externe tekenbureaus. Je biedt ondersteuning aan medewerkers van de calculatie afdeling. Je wordt betrokken in de ontwerpfase en zoekt mee naar alternatieven bij het ontwerpen. Je adviseert de calculators en verkopers in verband met het opstellen van de offertes. Je adviseert de directie inzake investeringen. Je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken met jouw medewerkers. Je verzorgt de registratie van niet-conformiteiten. Je staat in voor het aannemen van personeel in overleg met de personeelsdienst en de directie.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Internaat met permanente openstelling : Opvoeder ( leefgroepbegeleider) in Huis Aan Zee (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: M.P.I.G.O. DE VLOEDLIJN

  Type: Werfreserve

  Je begeleidt kinderen en jongeren in de leefgroepwerking tijdens weekends en schoolvakanties. De focus van de begeleiding ligt op een zinvolle vrijetijdsbesteding. je creëert een aangename en veilige omgeving voor onze kinderen en jongeren je werkt samen met de teamleden binnen jouw leefgroep. je handelt vanuit de visie en doelstelling van de organisatie. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- CV : mailen naar zowel : 1) [email protected] + 2) [email protected]

Zoek naar antwoorden van DIRK NEVEN in sociale netwerken
Look for responds of DIRK NEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK NEVEN. Laat een reactie achter voor DIRK NEVEN. DIRK NEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK NEVEN. Leave a respond for DIRK NEVEN. DIRK NEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK NEVEN op de google maps. Adres en contacten DIRK NEVEN
Location of DIRK NEVEN on the google maps. Address and contacts of DIRK NEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK NEVEN DIRK NEVEN: Deckx | VERSCHELDE PETER | PASCALE CASTIAUX | Alaerts Jean | AUTO-ECOLE PEIFFER

Other related companies as DIRK NEVEN: Deckx | VERSCHELDE PETER | PASCALE CASTIAUX | Alaerts Jean | AUTO-ECOLE PEIFFER

DIRK NEVEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK NEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02108795166. Het bedrijf DIRK NEVEN bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 530; 3501; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
De hoofdactiviteit van DIRK NEVEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK NEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK NEVEN, openstaande posities, locatie van DIRK NEVEN op de kaart.

DIRK NEVEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK NEVEN, company assigned to the tax number BE02108795166. The company DIRK NEVEN is located at the address: LUIKERSTEENWEG 530; 3501; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres..
The main activity of DIRK NEVEN is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK NEVEN is not available. You also can look at reviews of DIRK NEVEN, open positions, location of DIRK NEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK NEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK NEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK NEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK NEVEN, employees, financial statistics.