VERSCHELDE PETER

Contactgegevens VERSCHELDE PETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSCHELDE PETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSCHELDE PETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schepersweg 88; 3600; Genk, België

Telefoon (phone): 089 35 02 44; 0475 83 95 57 (+32-089 35 02 44; 0475 83 95 57) 089 35 02 44; 0475 83 95 57 (+32-089 35 02 44; 0475 83 95 57)

Fax (fax): 089 35 31 58 (+32-089 35 31 58) 089 35 31 58 (+32-089 35 31 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSCHELDE PETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSCHELDE PETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSCHELDE PETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSCHELDE PETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSCHELDE PETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSCHELDE PETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSCHELDE PETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSCHELDE PETER
Products information VERSCHELDE PETER

BTW identificatienummer (tax): BE01308715820
Ondernemingsnummer: 4231903076
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VERSCHELDE PETER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSCHELDE PETER
(Get full report from official database of BE for VERSCHELDE PETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSCHELDE PETER
Addition kinds of activities for VERSCHELDE PETER

519908. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)
10210000. Koperertsen | Copper ores
26790101. Ruiten, vezel (geperste pulp): uit aangekocht materiaal | Conduits, fiber (pressed pulp): from purchased material
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
54119904. Kruidenierswinkels, ketting | Grocery stores, chain

Werken bij VERSCHELDE PETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSCHELDE PETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSCHELDE PETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSCHELDE PETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor algemene onderhouds- en herstellingswerken aan gas- en mazoutbranders

  • Jobstudent administratie & selectie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Je staat mee in ter ondersteuning van de vaste werknemers op kantoor om zo de dagelijkse werking te kunnen garanderen. Administratieve taken zullen ook deel uitmaken van je takenpakket Je gaat mee op zoek naar de ideale match tussen kandidaat & vacature Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento.  Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door Dankzij de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening kwalitatief en efficiënt. Dankzij Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van VERSCHELDE PETER in sociale netwerken
Look for responds of VERSCHELDE PETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSCHELDE PETER. Laat een reactie achter voor VERSCHELDE PETER. VERSCHELDE PETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSCHELDE PETER. Leave a respond for VERSCHELDE PETER. VERSCHELDE PETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSCHELDE PETER op de google maps. Adres en contacten VERSCHELDE PETER
Location of VERSCHELDE PETER on the google maps. Address and contacts of VERSCHELDE PETER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSCHELDE PETER VERSCHELDE PETER: SUZANNE JACQUEMOTTE | VIDEO SOUND | Schelkens Guido BVBA | EDDY VERHELST | DETHIER ET LEMOINE

Other related companies as VERSCHELDE PETER: SUZANNE JACQUEMOTTE | VIDEO SOUND | Schelkens Guido BVBA | EDDY VERHELST | DETHIER ET LEMOINE

VERSCHELDE PETER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSCHELDE PETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01308715820. Het bedrijf VERSCHELDE PETER bevindt zich op het adres: Schepersweg 88; 3600; Genk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in VERSCHELDE PETER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERSCHELDE PETER is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSCHELDE PETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSCHELDE PETER, openstaande posities, locatie van VERSCHELDE PETER op de kaart.

VERSCHELDE PETER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSCHELDE PETER, company assigned to the tax number BE01308715820. The company VERSCHELDE PETER is located at the address: Schepersweg 88; 3600; Genk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in VERSCHELDE PETER were not found.
The main activity of VERSCHELDE PETER is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSCHELDE PETER is not available. You also can look at reviews of VERSCHELDE PETER, open positions, location of VERSCHELDE PETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSCHELDE PETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSCHELDE PETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSCHELDE PETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSCHELDE PETER, employees, financial statistics.