SUZANNE JACQUEMOTTE

Contactgegevens SUZANNE JACQUEMOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUZANNE JACQUEMOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUZANNE JACQUEMOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU TIROGNE 30; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42338817 (+32-42338817) 42338817 (+32-42338817)

Fax (fax): +32 (53) 294-95-56 +32 (53) 294-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUZANNE JACQUEMOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUZANNE JACQUEMOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUZANNE JACQUEMOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUZANNE JACQUEMOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUZANNE JACQUEMOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUZANNE JACQUEMOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUZANNE JACQUEMOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUZANNE JACQUEMOTTE
Products information SUZANNE JACQUEMOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE09372131347
Ondernemingsnummer: 3714996337
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Quincaillerie.

Product categorie (product category): Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUZANNE JACQUEMOTTE
(Get full report from official database of BE for SUZANNE JACQUEMOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUZANNE JACQUEMOTTE
Addition kinds of activities for SUZANNE JACQUEMOTTE

8011. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
075104. Reproductie van veeteelt | Livestock reproduction services
36340310. Verwarmingstoestellen, elektrisch (stralingshitte): plint of muur | Heating units, electric (radiant heat): baseboard or wall
38240208. Predetermining counters | Predetermining counters
39520209. Enamels, china schilderij | Enamels, china painting

Werken bij SUZANNE JACQUEMOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUZANNE JACQUEMOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUZANNE JACQUEMOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUZANNE JACQUEMOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Onderhoudstechnieker cv en sanitair (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoud van CV en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, bakkers, industrie en bouwmaatschappijen.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Management Program - Project Coordinator Continuous Improvement (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Lineas Group

    Type: Vaste Job

    Goederenvervoer per trein wordt elke dag belangrijker. Dat is logisch: het is veel beter voor milieu en mobiliteit dan wegtransport. Bovendien is het spoor veiliger en vaak efficiënter. Lineas is een van de grootste Europese privé-spelers op gebied van goederenvervoer per spoor. We zien het als onze verantwoordelijkheid om bedrijven te overtuigen mee te gaan in de modal shift: weg van de weg, meer goederen op het spoor. Die ambitieuze missie maken we waar met de beste producten, innovatieve diensten, een grote vloot en heel veel passie en inzet voor onze klanten. We willen groeien en echt het verschil maken op internationaal vlak. Doelstellingen van de functie “Continuous Improvement” is de zachte bewoording van hoe het er bij Lineas aan toe gaat. Het gaat hier razendsnel. Elke dag. Permanent staan tientallen change-projecten op de agenda, verspreid over onze hele organisatie. Daarom zijn we vandaag al een veel sterker bedrijf dan een jaar geleden. Maar volgend jaar willen we minstens nog eens met zoveel vooruit gaan. En het jaar daarna nog eens. Wat een Project Coördinator kan komen doen in het midden van al die hectiek? Leren. Heel veel bijleren. Ons bedrijf en onze sector van binnenuit leren kennen en door en door begrijpen. Om er dan met jouw frisse kijk en slimme ideeën tegenaan te gaan zodat we in de juiste richting blijven veranderen. Hoofdtaken Verschillende projecten aanpakken – Je management program duurt 18 tot 24 maanden, en elke vier tot 6 maanden switch je van project. Zo leer je ons hele bedrijf kennen, en krijg je veel zichtbaarheid bij het management. Oneindig veel bijleren – We sturen jou en je collega project coordinators (jullie vormen straks een hechte groep) geregeld samen op training. Maar we geloven dat je veruit het meest leert van je directe collega’s en je managers. Opklimmen – Tijdens je management program krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Waar je bij de start vooral analyses maakt, ben je na een jaar alsmaar meer betrokken bij de volledige leiding van projecten. Aan het eind van je traject ben je klaar om zélf strategische projecten in handen te nemen en je collega’s uit de business te ondersteunen in hun veranderingstrajecten. Dit kan als fulltime project manager of als beloftevol lijnmanager waarbij het continu verbeteren zeer belangrijk is.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Hoofdarts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

Zoek naar antwoorden van SUZANNE JACQUEMOTTE in sociale netwerken
Look for responds of SUZANNE JACQUEMOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUZANNE JACQUEMOTTE. Laat een reactie achter voor SUZANNE JACQUEMOTTE. SUZANNE JACQUEMOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUZANNE JACQUEMOTTE. Leave a respond for SUZANNE JACQUEMOTTE. SUZANNE JACQUEMOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUZANNE JACQUEMOTTE op de google maps. Adres en contacten SUZANNE JACQUEMOTTE
Location of SUZANNE JACQUEMOTTE on the google maps. Address and contacts of SUZANNE JACQUEMOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come SUZANNE JACQUEMOTTE SUZANNE JACQUEMOTTE: Dubois R | COIFFURE SCULPTURE | Deridder Jim | CARROSSERIE ROUET | Van Hulle Marijke

Other related companies as SUZANNE JACQUEMOTTE: Dubois R | COIFFURE SCULPTURE | Deridder Jim | CARROSSERIE ROUET | Van Hulle Marijke

SUZANNE JACQUEMOTTE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUZANNE JACQUEMOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09372131347. Het bedrijf SUZANNE JACQUEMOTTE bevindt zich op het adres: RUE DU TIROGNE 30; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Quincaillerie..
De hoofdactiviteit van SUZANNE JACQUEMOTTE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUZANNE JACQUEMOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUZANNE JACQUEMOTTE, openstaande posities, locatie van SUZANNE JACQUEMOTTE op de kaart.

SUZANNE JACQUEMOTTE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUZANNE JACQUEMOTTE, company assigned to the tax number BE09372131347. The company SUZANNE JACQUEMOTTE is located at the address: RUE DU TIROGNE 30; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 815,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Quincailleries. List of products are Produits: Quincaillerie..
The main activity of SUZANNE JACQUEMOTTE is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SUZANNE JACQUEMOTTE is not available. You also can look at reviews of SUZANNE JACQUEMOTTE, open positions, location of SUZANNE JACQUEMOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUZANNE JACQUEMOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUZANNE JACQUEMOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUZANNE JACQUEMOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUZANNE JACQUEMOTTE, employees, financial statistics.