DIRK JACOBS

Contactgegevens DIRK JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 139; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 34822459 (+32-34822459) 34822459 (+32-34822459)

Fax (fax): +32 (60) 168-36-44 +32 (60) 168-36-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK JACOBS
Products information DIRK JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE08444061279
Ondernemingsnummer: 3284606933
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK JACOBS
(Get full report from official database of BE for DIRK JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK JACOBS
Addition kinds of activities for DIRK JACOBS

822101. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
32720321. Tegel, prefab terrazzo of beton | Tile, precast terrazzo or concrete
34239920. Mechanics 'handgereedschap | Mechanics' hand tools
55310106. Aanhangwagens, auto's | Trailer hitches, automotive
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
59999900. Diverse winkels, nec, nec | Miscellaneous retail stores, nec, nec

Werken bij DIRK JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

 • Koeltechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

 • Productiemedewerker (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

 • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

 • Elektricien (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

 • Model based ingenieur (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverende marktleider in VEURNE zijn wij op zoek naar een MODEL BASED INGENIEUR om het R&D-team te versterken. Daarbij sta je in voor het formeel beschrijven van de intelligentie van de producten om zo de basis te leggen voor het verdere ontwerp. De klant zelf ontwikkelt intelligente technieken voor het huis van de toekomst om zo in te spelen op de vraag naar duurzame energie. Als model based ingenieur verzorg je het model based ontwerp en daarbij sta je ook in voor de nodige validatie. Om in te spelen op de noden en wensen van de klanten zijn de producten voorzien van de gevraagde intelligentie, waarbij ook rekening wordt gehouden met klimaatvoorwaarden en -normen. Verder volg je de technologische evoluties op omtrent de nieuwste technieken en energiemanagement om zo snel in te spelen op kansen en mogelijkheden. Je werkt nauw samen met diverse interne en externe partners.

 • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

  Type: Studentenjob

  Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

 • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Vaste Job

  * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

 • Betonwerker (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

 • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ERIKS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

 • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

 • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUB-SVP

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van DIRK JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of DIRK JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK JACOBS. Laat een reactie achter voor DIRK JACOBS. DIRK JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK JACOBS. Leave a respond for DIRK JACOBS. DIRK JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK JACOBS op de google maps. Adres en contacten DIRK JACOBS
Location of DIRK JACOBS on the google maps. Address and contacts of DIRK JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK JACOBS DIRK JACOBS: DIETER EMMERICH | Deneckere B-Vandoorne BVBA | JOZEF TUBBECKX | IL SAN DANIELE | Elsevier Librico NV

Other related companies as DIRK JACOBS: DIETER EMMERICH | Deneckere B-Vandoorne BVBA | JOZEF TUBBECKX | IL SAN DANIELE | Elsevier Librico NV

DIRK JACOBS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08444061279. Het bedrijf DIRK JACOBS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 139; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van DIRK JACOBS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK JACOBS, openstaande posities, locatie van DIRK JACOBS op de kaart.

DIRK JACOBS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK JACOBS, company assigned to the tax number BE08444061279. The company DIRK JACOBS is located at the address: STATIONSSTRAAT 139; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Installation de Bassins De Jardins & Etangs,Aménagement de Jardins,Elagage des Arbres..
The main activity of DIRK JACOBS is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK JACOBS is not available. You also can look at reviews of DIRK JACOBS, open positions, location of DIRK JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK JACOBS, employees, financial statistics.