Deneckere B-Vandoorne BVBA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Deneckere B-Vandoorne BVBA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Deneckere B-Vandoorne BVBA

Contactgegevens Deneckere B-Vandoorne BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deneckere B-Vandoorne BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deneckere B-Vandoorne BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandbergstraat 159; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 21 22 11; 0475 65 40 81 (+32-056 21 22 11; 0475 65 40 81) 056 21 22 11; 0475 65 40 81 (+32-056 21 22 11; 0475 65 40 81)

Fax (fax): 056 21 22 11; 056 25 40 31 (+32-056 21 22 11; 056 25 40 31) 056 21 22 11; 056 25 40 31 (+32-056 21 22 11; 056 25 40 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deneckere B-Vandoorne BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deneckere B-Vandoorne BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deneckere B-Vandoorne BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deneckere B-Vandoorne BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deneckere B-Vandoorne BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deneckere B-Vandoorne BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deneckere B-Vandoorne BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deneckere B-Vandoorne BVBA
Products information Deneckere B-Vandoorne BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02133239746
Ondernemingsnummer: 1868194580
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Deneckere B-Vandoorne BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deneckere B-Vandoorne BVBA
(Get full report from official database of BE for Deneckere B-Vandoorne BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deneckere B-Vandoorne BVBA
Addition kinds of activities for Deneckere B-Vandoorne BVBA

202401. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
38250241. Apparatuur voor het meten en analyseren van golfvorms, nec | Waveform measuring and/or analyzing equipment, nec
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia
49410000. Water voorraad | Water supply
50159900. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
75499904. Wegdienst, auto | Road service, automotive

Werken bij Deneckere B-Vandoorne BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deneckere B-Vandoorne BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deneckere B-Vandoorne BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deneckere B-Vandoorne BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van Deneckere B-Vandoorne BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Deneckere B-Vandoorne BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deneckere B-Vandoorne BVBA. Laat een reactie achter voor Deneckere B-Vandoorne BVBA. Deneckere B-Vandoorne BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deneckere B-Vandoorne BVBA. Leave a respond for Deneckere B-Vandoorne BVBA. Deneckere B-Vandoorne BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deneckere B-Vandoorne BVBA op de google maps. Adres en contacten Deneckere B-Vandoorne BVBA
Location of Deneckere B-Vandoorne BVBA on the google maps. Address and contacts of Deneckere B-Vandoorne BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Deneckere B-Vandoorne BVBA Deneckere B-Vandoorne BVBA: JOZEF PATFOORT | ROGER DEVREKER | ALFA ROMEO/AUTOTECHNIEK CAPPON GERARD | ROGER VANOPPEN | METALFLEX SPRL

Other related companies as Deneckere B-Vandoorne BVBA: JOZEF PATFOORT | ROGER DEVREKER | ALFA ROMEO/AUTOTECHNIEK CAPPON GERARD | ROGER VANOPPEN | METALFLEX SPRL

Deneckere B-Vandoorne BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deneckere B-Vandoorne BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02133239746. Het bedrijf Deneckere B-Vandoorne BVBA bevindt zich op het adres: Zandbergstraat 159; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Deneckere B-Vandoorne BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deneckere B-Vandoorne BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deneckere B-Vandoorne BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deneckere B-Vandoorne BVBA, openstaande posities, locatie van Deneckere B-Vandoorne BVBA op de kaart.

Deneckere B-Vandoorne BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deneckere B-Vandoorne BVBA, company assigned to the tax number BE02133239746. The company Deneckere B-Vandoorne BVBA is located at the address: Zandbergstraat 159; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Interior decoration. Products created in Deneckere B-Vandoorne BVBA were not found.
The main activity of Deneckere B-Vandoorne BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Deneckere B-Vandoorne BVBA is not available. You also can look at reviews of Deneckere B-Vandoorne BVBA, open positions, location of Deneckere B-Vandoorne BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deneckere B-Vandoorne BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deneckere B-Vandoorne BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deneckere B-Vandoorne BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deneckere B-Vandoorne BVBA, employees, financial statistics.