DIANE DAELEMANS

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • DIANE DAELEMANS
Private companiesBusiness Services • DIANE DAELEMANS

Contactgegevens DIANE DAELEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIANE DAELEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIANE DAELEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SLAMEUTERSTRAAT 14; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15761560 (+32-15761560) 15761560 (+32-15761560)

Fax (fax): +32 (16) 764-89-46 +32 (16) 764-89-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIANE DAELEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIANE DAELEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIANE DAELEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIANE DAELEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIANE DAELEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIANE DAELEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIANE DAELEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIANE DAELEMANS
Products information DIANE DAELEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01753662109
Ondernemingsnummer: 6140228271
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIANE DAELEMANS
(Get full report from official database of BE for DIANE DAELEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIANE DAELEMANS
Addition kinds of activities for DIANE DAELEMANS

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
01190400. Korengewassen | Cereal crop farms
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
33129905. Hoepels, ijzer en staal | Hoops, iron and steel
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
38610202. Ontwikkelende machines en uitrusting, stilstaande of bewegende beelden | Developing machines and equipment, still or motion picture
57190401. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
92110404. Rechten, lokale overheid | Courts, local government

Werken bij DIANE DAELEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIANE DAELEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIANE DAELEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIANE DAELEMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operations Planner (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

 • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

 • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

  Regio: EVERBERG

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

 • Student afwasser (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Als student afwasser (m/v) werk je in een brasserie te Kruishoutem. Je wast alle bestek, borden, pannen,…af en zet alles netjes terug op de juiste plaats. Dit doe je snel, maar ook nauwkeurig.

 • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HUNKEMOLLER

  Type: Studentenjob

  Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • HOOFD PROJECTLEIDER BOUW GROTE PROJECTEN ANTWERPEN (VAST OF FREELANCE) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Hoofd Projectleider Bouw Grote Projecten is verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende bouwprojecten op zowel technisch als financieel vlak en dit steeds in overleg met de opdrachtgever, de ontwerpers en de projectleider. Je belangrijkste taken zijn: Streven naar een permanente optimalisatie van toegewezen projecten. Zorgen voor een langdurige klantenbinding door de geleverde kwaliteit en service. Contractanalyse en vastleggen van de projectdoelstellingen. Verantwoordelijk voor het overzien van de opmaak van meer- en minderwerkcalculaties. Verantwoordelijk voor de uitvoering van de bouwopdracht: de werkvoorbereiding, de instructies aan en afspraken met personeel en onderaannemers, en de controle van de werken. Verantwoordelijk voor alle activiteiten d.m.v. regelmatige projectbesprekingen tijdens de planningsfase en de uitvoering. Vastleggen van taakverdeling voor projectmedewerkers. Leiden en sturen van alle planningsgesprekken met alle betrokken partijen. Leiden van projectbesprekingen met bouwheer, architect en studiebureaus. Opvolging en bewaking van de projectplanning en het opleveringsproces i.s.m. de projectleider. Verantwoordelijk voor het beheer van alle (contractuele) documenten betreffende wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden. In overleg met de projectleider zelfstandig onderhandelen met de opdrachtgever betreffende contractuele voorwaarden. Zorgen voor een technische en financiële beoordeling van de offertes van onderaannemers en leveranciers, en voor de tijdige opstelling en afsluiting van onderaannemerovereenkomsten en leverancierscontracten in overleg met de projectleider en de inkoopdienst. Aansturen van de werfleiding, inkopers en projectmedewerkers op vlak van contractvoorwaarden, deadlines, budget, kwaliteit, veiligheid, milieubescherming, ... Waken over de rechtzetting van gebreken voor en na de oplevering. Verantwoordelijk voor het budgetbeheer en de projectresultaten en voor een tijdige en correcte rapportering i.s.m. de technische controller. Dagelijks overleg met de werfleider(s) en voortdurend toezicht op de uitvoering van hun taken. Controleren en coördineren plannen architectuur vs. stabiliteit vs. technieken vs. prefab vs. onderaannemers. Actieve implementatie van het Corporate Design van het concern op de werf en eerste aanspreekpunt voor derden. Medewerkers informeren over concernstrategie, doelstellingen en communicatie. Stimuleren van teamwork . Ondersteunen bij de planning en selectie van personeel. Op regelmatige basis medewerkersgesprekken voeren. Waarborgen van de afdelingsdoelstellingen en individuele doelstellingen (KPI's). Proactief leiden van de medewerkers in het (project)team door middel van coaching en ontwikkeling.

 • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

 • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: ECOSO NIEL

  Type: Leercontract

  Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van DIANE DAELEMANS in sociale netwerken
Look for responds of DIANE DAELEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIANE DAELEMANS. Laat een reactie achter voor DIANE DAELEMANS. DIANE DAELEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIANE DAELEMANS. Leave a respond for DIANE DAELEMANS. DIANE DAELEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIANE DAELEMANS op de google maps. Adres en contacten DIANE DAELEMANS
Location of DIANE DAELEMANS on the google maps. Address and contacts of DIANE DAELEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIANE DAELEMANS DIANE DAELEMANS: Geron G | S.T.P. GROUP | COIFFURE MODITIF | Van Gerven D | M. MARIVOET

Other related companies as DIANE DAELEMANS: Geron G | S.T.P. GROUP | COIFFURE MODITIF | Van Gerven D | M. MARIVOET

DIANE DAELEMANS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIANE DAELEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01753662109. Het bedrijf DIANE DAELEMANS bevindt zich op het adres: SLAMEUTERSTRAAT 14; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 265,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DIANE DAELEMANS is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIANE DAELEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIANE DAELEMANS, openstaande posities, locatie van DIANE DAELEMANS op de kaart.

DIANE DAELEMANS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIANE DAELEMANS, company assigned to the tax number BE01753662109. The company DIANE DAELEMANS is located at the address: SLAMEUTERSTRAAT 14; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 265,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DIANE DAELEMANS is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIANE DAELEMANS is not available. You also can look at reviews of DIANE DAELEMANS, open positions, location of DIANE DAELEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIANE DAELEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIANE DAELEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIANE DAELEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIANE DAELEMANS, employees, financial statistics.