M. MARIVOET

Contactgegevens M. MARIVOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M. MARIVOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

M. MARIVOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETER BENOITSTRAAT 32; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32385764 32385764

Fax (fax): +32 (51) 855-52-58 +32 (51) 855-52-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M. MARIVOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M. MARIVOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M. MARIVOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M. MARIVOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M. MARIVOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M. MARIVOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M. MARIVOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M. MARIVOET
Products information M. MARIVOET

BTW identificatienummer (tax): BE02543029785
Ondernemingsnummer: 9225738525
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 295,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in M. MARIVOET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advocaten and juridische adviseurs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M. MARIVOET
(Get full report from official database of BE for M. MARIVOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor M. MARIVOET
Addition kinds of activities for M. MARIVOET

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
327201. Vloeistofvangbakken, tanks en deksels: beton | Liquid catch basins, tanks, and covers: concrete
794802. Race track operatie | Race track operation
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
59991600. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations

Werken bij M. MARIVOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M. MARIVOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M. MARIVOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M. MARIVOET. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Customer Service medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten; - invullen en opvolgen van tenders; - geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten; - prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende; - nauwe samenwerking met operationeel import en export team.

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • CHAUFFEUR CE INTERNATIONAAL M/V (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een ce rijbewijs en bij voorkeur ervaring Je kan fysiek werk aan (laden en lossen van de vrachtwagens) Je bent bereid om uit te slapen van maandag tot vrijdag Je hebt een basiskennis Frans

  • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van M. MARIVOET in sociale netwerken
Look for responds of M. MARIVOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor M. MARIVOET. Laat een reactie achter voor M. MARIVOET. M. MARIVOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M. MARIVOET. Leave a respond for M. MARIVOET. M. MARIVOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M. MARIVOET op de google maps. Adres en contacten M. MARIVOET
Location of M. MARIVOET on the google maps. Address and contacts of M. MARIVOET

Andere gerelateerde bedrijven als come M. MARIVOET M. MARIVOET: FLEUROPAL-PACKAGING SA | Hanne-Feytons NV | Waegenaer A | AUTOGLASS AMG | Sestig W

Other related companies as M. MARIVOET: FLEUROPAL-PACKAGING SA | Hanne-Feytons NV | Waegenaer A | AUTOGLASS AMG | Sestig W

M. MARIVOET is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M. MARIVOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02543029785. Het bedrijf M. MARIVOET bevindt zich op het adres: PETER BENOITSTRAAT 32; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 295,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Advocaten and juridische adviseurs. Producten gemaakt in M. MARIVOET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M. MARIVOET is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M. MARIVOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M. MARIVOET, openstaande posities, locatie van M. MARIVOET op de kaart.

M. MARIVOET is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is M. MARIVOET, company assigned to the tax number BE02543029785. The company M. MARIVOET is located at the address: PETER BENOITSTRAAT 32; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 295,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Advocaten and juridische adviseurs. Products created in M. MARIVOET were not found.
The main activity of M. MARIVOET is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of M. MARIVOET is not available. You also can look at reviews of M. MARIVOET, open positions, location of M. MARIVOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M. MARIVOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M. MARIVOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M. MARIVOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M. MARIVOET, employees, financial statistics.