DETIFFE

Contactgegevens DETIFFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DETIFFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DETIFFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE SAINT-HUBERT 5B; 4860; PEPINSTER, België

Telefoon (phone): 87461093 (+32-87461093) 87461093 (+32-87461093)

Fax (fax): +32 (58) 985-62-81 +32 (58) 985-62-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DETIFFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DETIFFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DETIFFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DETIFFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DETIFFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DETIFFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DETIFFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DETIFFE
Products information DETIFFE

BTW identificatienummer (tax): BE02917938232
Ondernemingsnummer: 2583679199
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DETIFFE
(Get full report from official database of BE for DETIFFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DETIFFE
Addition kinds of activities for DETIFFE

452299. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
36250207. Schakelaars, elektrische stroom | Switches, electric power
37430104. Verwarmingstoestellen, voor spoorwegen | Heating units, for railroad cars
72150000. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning

Werken bij DETIFFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DETIFFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DETIFFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DETIFFE. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

 • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

 • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

 • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

 • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 24 u per week (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag ,dinsdag en op donderdag en vrijdag in dit gastgezin, telkens in halve dagen(idealiter namiddag) .Op vrijdag werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, uren kunnen besproken worden. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • CHAUFFEUR C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: BNF AUTOLOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Met de vrachtwagen staat u in voor het leveren van paletten en meubels aan zowel particulieren als ondernemingen. U bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van uw route (15-tal stops). U werkt in de regio Sint-Niklaas. Ref. Servicepunt T&L Transport C

 • International Sales Spaanse markten | W-Vl (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STERKERAVEN

  Type: Vaste Job

  Nederlands, maar vooral Spaans en Engels zijn de talen die je moet kennen om succesvol binnen deze wereld van interieur(architectuur) te gedijen. Je hebt al een stevige rugzak vol opgedane internationale saleservaring. Frequent reizen vind je geen probleem. En voor de rest beantwoord je aan alle aspecten van onze Sterke Raaf.

 • Sexuologe (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio URSEL (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • hulpkelner (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: DE COUTER

  Type: Flexijob

  hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van DETIFFE in sociale netwerken
Look for responds of DETIFFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DETIFFE. Laat een reactie achter voor DETIFFE. DETIFFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DETIFFE. Leave a respond for DETIFFE. DETIFFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DETIFFE op de google maps. Adres en contacten DETIFFE
Location of DETIFFE on the google maps. Address and contacts of DETIFFE

Andere gerelateerde bedrijven als come DETIFFE DETIFFE: KIM BUDO CLUB KONTICH | R?TRO-STYLE | Fiems D | SPAENJAERS VERZEKERINGEN | GRIMAUD EN ROSEEL

Other related companies as DETIFFE: KIM BUDO CLUB KONTICH | R?TRO-STYLE | Fiems D | SPAENJAERS VERZEKERINGEN | GRIMAUD EN ROSEEL

DETIFFE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DETIFFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917938232. Het bedrijf DETIFFE bevindt zich op het adres: PLACE SAINT-HUBERT 5B; 4860; PEPINSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DETIFFE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DETIFFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DETIFFE, openstaande posities, locatie van DETIFFE op de kaart.

DETIFFE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DETIFFE, company assigned to the tax number BE02917938232. The company DETIFFE is located at the address: PLACE SAINT-HUBERT 5B; 4860; PEPINSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DETIFFE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DETIFFE is not available. You also can look at reviews of DETIFFE, open positions, location of DETIFFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DETIFFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DETIFFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DETIFFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DETIFFE, employees, financial statistics.