KIM BUDO CLUB KONTICH

Contactgegevens KIM BUDO CLUB KONTICH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KIM BUDO CLUB KONTICH: address, phone, fax, email, website, opening hours

KIM BUDO CLUB KONTICH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN PUTLEI 110; 2547; LINT, België

Telefoon (phone): 34541532 (+32-34541532) 34541532 (+32-34541532)

Fax (fax): +32 (56) 769-97-50 +32 (56) 769-97-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KIM BUDO CLUB KONTICH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KIM BUDO CLUB KONTICH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KIM BUDO CLUB KONTICH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KIM BUDO CLUB KONTICH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KIM BUDO CLUB KONTICH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KIM BUDO CLUB KONTICH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KIM BUDO CLUB KONTICH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KIM BUDO CLUB KONTICH
Products information KIM BUDO CLUB KONTICH

BTW identificatienummer (tax): BE08032623291
Ondernemingsnummer: 4619995117
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in KIM BUDO CLUB KONTICH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KIM BUDO CLUB KONTICH
(Get full report from official database of BE for KIM BUDO CLUB KONTICH)

Aanvulling soorten activiteiten voor KIM BUDO CLUB KONTICH
Addition kinds of activities for KIM BUDO CLUB KONTICH

5063. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
20529900. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
20860302. Frisdrank: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Soft drinks: packaged in cans, bottles, etc.
22319902. Doek, wol: mending | Cloth, wool: mending
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
44910102. Stevedoring | Stevedoring
87410100. Bedrijfsmanagement | Business management

Werken bij KIM BUDO CLUB KONTICH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KIM BUDO CLUB KONTICH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KIM BUDO CLUB KONTICH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KIM BUDO CLUB KONTICH. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Inside Sales medewerker (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de Sales Manager en zijn accountmanagers in het complete voortraject naar een winnende offerte. Je rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je bent verantwoordelijk om samen met je collega’s winnende offertes aan te leveren om de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de doelmarkten farma, automotive en distributie te realiseren. Je zorgt voor een intensieve samenwerking tussen je Accountmanagers, de R&D collega's en de externe partners - leveranciers. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan en je begrijpt dat hiervoor inhoudelijk sterk technische offertes nodig zijn met een duidelijke meerwaarde. Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je hebt ervaring in het opstellen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Je communiceert hiervoor vlot met onderleveranciers en de VistaLink technologiepartners voor prijsaanvragen ed. Als administratieve duizendpoot en back-office medewerker hebben de huidige ICT-tools (ERP, CRM, urentracking software, boekhoudsoftware en MS Office) voor jou geen geheimen. Trefwoorden: Communicatief vaardig in de verschillende landstalen, planning en organisatie, oog voor kwaliteit, administratieve duizendpoot, industriële automatisering.

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van KIM BUDO CLUB KONTICH in sociale netwerken
Look for responds of KIM BUDO CLUB KONTICH in social networks

Lees alle opmerkingen voor KIM BUDO CLUB KONTICH. Laat een reactie achter voor KIM BUDO CLUB KONTICH. KIM BUDO CLUB KONTICH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KIM BUDO CLUB KONTICH. Leave a respond for KIM BUDO CLUB KONTICH. KIM BUDO CLUB KONTICH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KIM BUDO CLUB KONTICH op de google maps. Adres en contacten KIM BUDO CLUB KONTICH
Location of KIM BUDO CLUB KONTICH on the google maps. Address and contacts of KIM BUDO CLUB KONTICH

Andere gerelateerde bedrijven als come KIM BUDO CLUB KONTICH KIM BUDO CLUB KONTICH: FLANGST + PFISTER N.V./S.A. NV | Esso Belgium,divisie van ExxonMobil Petroleum & Chemical | COPREFINANCE | ETOILE DE FAIMES | LINCOLN SMITWELD BELGIUM NV

Other related companies as KIM BUDO CLUB KONTICH: FLANGST + PFISTER N.V./S.A. NV | Esso Belgium,divisie van ExxonMobil Petroleum & Chemical | COPREFINANCE | ETOILE DE FAIMES | LINCOLN SMITWELD BELGIUM NV

KIM BUDO CLUB KONTICH is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KIM BUDO CLUB KONTICH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08032623291. Het bedrijf KIM BUDO CLUB KONTICH bevindt zich op het adres: VAN PUTLEI 110; 2547; LINT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in KIM BUDO CLUB KONTICH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KIM BUDO CLUB KONTICH is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KIM BUDO CLUB KONTICH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KIM BUDO CLUB KONTICH, openstaande posities, locatie van KIM BUDO CLUB KONTICH op de kaart.

KIM BUDO CLUB KONTICH is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is KIM BUDO CLUB KONTICH, company assigned to the tax number BE08032623291. The company KIM BUDO CLUB KONTICH is located at the address: VAN PUTLEI 110; 2547; LINT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sportclubs. Products created in KIM BUDO CLUB KONTICH were not found.
The main activity of KIM BUDO CLUB KONTICH is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KIM BUDO CLUB KONTICH is not available. You also can look at reviews of KIM BUDO CLUB KONTICH, open positions, location of KIM BUDO CLUB KONTICH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KIM BUDO CLUB KONTICH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KIM BUDO CLUB KONTICH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KIM BUDO CLUB KONTICH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KIM BUDO CLUB KONTICH, employees, financial statistics.