DEO TUINARCHITECTUUR

Contactgegevens DEO TUINARCHITECTUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEO TUINARCHITECTUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEO TUINARCHITECTUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHRAVENSTRAAT 17A; 9810; NAZARETH, België

Telefoon (phone): 93859193 (+32-93859193) 93859193 (+32-93859193)

Fax (fax): +32 (53) 818-62-74 +32 (53) 818-62-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEO TUINARCHITECTUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEO TUINARCHITECTUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEO TUINARCHITECTUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEO TUINARCHITECTUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEO TUINARCHITECTUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEO TUINARCHITECTUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEO TUINARCHITECTUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEO TUINARCHITECTUUR
Products information DEO TUINARCHITECTUUR

BTW identificatienummer (tax): BE01042022705
Ondernemingsnummer: 7038085937
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEO TUINARCHITECTUUR
(Get full report from official database of BE for DEO TUINARCHITECTUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEO TUINARCHITECTUUR
Addition kinds of activities for DEO TUINARCHITECTUUR

20510202. Cakes, bakkerij: behalve bevroren | Cakes, bakery: except frozen
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
32310000. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
48339900. Televisie-omroepzenders, nec | Television broadcasting stations, nec
65139900. Bedrijfsruimtes, nec | Apartment building operators, nec

Werken bij DEO TUINARCHITECTUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEO TUINARCHITECTUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEO TUINARCHITECTUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEO TUINARCHITECTUUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

 • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: WZC Hardoy

  Type: Studentenjob

  Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

 • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMARK

  Type: Studentenjob

  Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

 • ICT en PC technicus (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: PC Tech

  Type: Vaste Job

  Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

 • Broodbakker (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: 'T GUEDENSHUYS

  Type: Vaste Job

  Je staat dagelijks in om het maken van brood, koffiekoeken, klein gebak, ...

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: D'OUWE POST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

 • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: McDonald's Kortrijk

  Type: Flexijob

  Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van DEO TUINARCHITECTUUR in sociale netwerken
Look for responds of DEO TUINARCHITECTUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEO TUINARCHITECTUUR. Laat een reactie achter voor DEO TUINARCHITECTUUR. DEO TUINARCHITECTUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEO TUINARCHITECTUUR. Leave a respond for DEO TUINARCHITECTUUR. DEO TUINARCHITECTUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEO TUINARCHITECTUUR op de google maps. Adres en contacten DEO TUINARCHITECTUUR
Location of DEO TUINARCHITECTUUR on the google maps. Address and contacts of DEO TUINARCHITECTUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come DEO TUINARCHITECTUUR DEO TUINARCHITECTUUR: COIFFURE ANGELA | WILLEMS | IN DE POORT | PH. BURETTE | Neuvice

Other related companies as DEO TUINARCHITECTUUR: COIFFURE ANGELA | WILLEMS | IN DE POORT | PH. BURETTE | Neuvice

DEO TUINARCHITECTUUR is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEO TUINARCHITECTUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01042022705. Het bedrijf DEO TUINARCHITECTUUR bevindt zich op het adres: SCHRAVENSTRAAT 17A; 9810; NAZARETH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 183,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DEO TUINARCHITECTUUR is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEO TUINARCHITECTUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEO TUINARCHITECTUUR, openstaande posities, locatie van DEO TUINARCHITECTUUR op de kaart.

DEO TUINARCHITECTUUR is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEO TUINARCHITECTUUR, company assigned to the tax number BE01042022705. The company DEO TUINARCHITECTUUR is located at the address: SCHRAVENSTRAAT 17A; 9810; NAZARETH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 183,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DEO TUINARCHITECTUUR is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DEO TUINARCHITECTUUR is not available. You also can look at reviews of DEO TUINARCHITECTUUR, open positions, location of DEO TUINARCHITECTUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEO TUINARCHITECTUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEO TUINARCHITECTUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEO TUINARCHITECTUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEO TUINARCHITECTUUR, employees, financial statistics.