WILLEMS

Contactgegevens WILLEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST.NIKLAASBERG 28; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16561633 (+32-16561633) 16561633 (+32-16561633)

Fax (fax): +32 (69) 232-54-40 +32 (69) 232-54-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEMS
Products information WILLEMS

BTW identificatienummer (tax): BE01585021972
Ondernemingsnummer: 4716949462
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in WILLEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren; Royal Canin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEMS
(Get full report from official database of BE for WILLEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEMS
Addition kinds of activities for WILLEMS

2821. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
20649910. Snoepjes | Jellybeans
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
28920205. Dynamiet | Dynamite
32990102. Mica producten, opgebouwde of laken | Mica products, built-up or sheet
35520306. Merceriserende machines, textiel | Mercerizing machinery, textile
38270113. periscopen | Periscopes
63519906. Garantieverzekering, thuis | Warranty insurance, home
79480401. Hondensport | Dog racing

Werken bij WILLEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEMS. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

    Type: Vaste Job

    Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van WILLEMS in sociale netwerken
Look for responds of WILLEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEMS. Laat een reactie achter voor WILLEMS. WILLEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEMS. Leave a respond for WILLEMS. WILLEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEMS op de google maps. Adres en contacten WILLEMS
Location of WILLEMS on the google maps. Address and contacts of WILLEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEMS WILLEMS: PAULS MODELSHOP | FRANCOIS BOSSE | Devroye R | JEAN LANSMANNE | BAUM C Y

Other related companies as WILLEMS: PAULS MODELSHOP | FRANCOIS BOSSE | Devroye R | JEAN LANSMANNE | BAUM C Y

WILLEMS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585021972. Het bedrijf WILLEMS bevindt zich op het adres: ST.NIKLAASBERG 28; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diensten voor huisdieren; Royal Canin. Producten gemaakt in WILLEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLEMS is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEMS, openstaande posities, locatie van WILLEMS op de kaart.

WILLEMS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEMS, company assigned to the tax number BE01585021972. The company WILLEMS is located at the address: ST.NIKLAASBERG 28; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diensten voor huisdieren; Royal Canin. Products created in WILLEMS were not found.
The main activity of WILLEMS is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEMS is not available. You also can look at reviews of WILLEMS, open positions, location of WILLEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEMS, employees, financial statistics.