DEHAES

Contactgegevens DEHAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEHAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEHAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAARHEIDESTRAAT 293; 1651; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23800345 (+32-23800345) 23800345 (+32-23800345)

Fax (fax): +32 (83) 333-92-87 +32 (83) 333-92-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEHAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEHAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEHAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEHAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEHAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEHAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEHAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEHAES
Products information DEHAES

BTW identificatienummer (tax): BE04016845703
Ondernemingsnummer: 1846771240
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEHAES
(Get full report from official database of BE for DEHAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEHAES
Addition kinds of activities for DEHAES

15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
25910000. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
34999920. Shims, metaal | Shims, metal
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory
51360501. Kostuums, mannen en jongens ' | Suits, men's and boys'
55319900. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec

Werken bij DEHAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEHAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEHAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEHAES. Looking for open vacancies in other companies

 • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

 • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

 • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor SINT-LIEVENS-HOUTEM - DEELTIJDS (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Sint-Lievens-Houtem en omgeving.

 • Huishoudhulp Assebroek M/V (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Productie Manager (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

 • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

 • Draaier frezer (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

  Type: Vaste Job

  Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

 • Homeopaat (HEFFEN)

  Regio: HEFFEN

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

 • Tekenaar Revit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van DEHAES in sociale netwerken
Look for responds of DEHAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEHAES. Laat een reactie achter voor DEHAES. DEHAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEHAES. Leave a respond for DEHAES. DEHAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEHAES op de google maps. Adres en contacten DEHAES
Location of DEHAES on the google maps. Address and contacts of DEHAES

Andere gerelateerde bedrijven als come DEHAES DEHAES: HUIS BAGATEL | L&D DATA | EURO-ADVISING | SCHEYNEN BENNY VERPLEGING | KREATOS

Other related companies as DEHAES: HUIS BAGATEL | L&D DATA | EURO-ADVISING | SCHEYNEN BENNY VERPLEGING | KREATOS

DEHAES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEHAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04016845703. Het bedrijf DEHAES bevindt zich op het adres: LAARHEIDESTRAAT 293; 1651; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DEHAES is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEHAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEHAES, openstaande posities, locatie van DEHAES op de kaart.

DEHAES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEHAES, company assigned to the tax number BE04016845703. The company DEHAES is located at the address: LAARHEIDESTRAAT 293; 1651; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DEHAES is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEHAES is not available. You also can look at reviews of DEHAES, open positions, location of DEHAES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEHAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEHAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEHAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEHAES, employees, financial statistics.