SCHEYNEN BENNY VERPLEGING

Contactgegevens SCHEYNEN BENNY VERPLEGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHEYNEN BENNY VERPLEGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHEYNEN BENNY VERPLEGING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Praaglaan 15; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 825 34 38; 0475 24 80 91 (+32-03 825 34 38; 0475 24 80 91) 03 825 34 38; 0475 24 80 91 (+32-03 825 34 38; 0475 24 80 91)

Fax (fax): +32 (3) 665-73-46 +32 (3) 665-73-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHEYNEN BENNY VERPLEGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHEYNEN BENNY VERPLEGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHEYNEN BENNY VERPLEGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHEYNEN BENNY VERPLEGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHEYNEN BENNY VERPLEGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHEYNEN BENNY VERPLEGING
Products information SCHEYNEN BENNY VERPLEGING

BTW identificatienummer (tax): BE09608062744
Ondernemingsnummer: 1176879882
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 603,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in SCHEYNEN BENNY VERPLEGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHEYNEN BENNY VERPLEGING
(Get full report from official database of BE for SCHEYNEN BENNY VERPLEGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHEYNEN BENNY VERPLEGING
Addition kinds of activities for SCHEYNEN BENNY VERPLEGING

519400. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
22310208. Krimpdoek: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Shrinking cloth: wool, mohair, or similar fibers
27820300. Looseleaf bindmiddelen en apparaten | Looseleaf binders and devices
38290303. Niveaus en tapes, opmeting | Levels and tapes, surveying
44499903. Rivier vervoer, behalve op de st. | River transportation, except on the st. lawrence seaway
50840103. Citrus verwerkingsmachines | Citrus processing machinery
73610101. Executive plaatsing | Executive placement
78290000. Video distributie diensten | Motion picture distribution services

Werken bij SCHEYNEN BENNY VERPLEGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHEYNEN BENNY VERPLEGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHEYNEN BENNY VERPLEGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHEYNEN BENNY VERPLEGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker voltijdse weekendploeg (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een outsourcing bedrijf zijn we op zoek naar een electrotechnieker voor de voltijdse weekendploeg met eventuele uitbreiding naar week opdrachten. Voltijdse weekendploeg (2x12u.) wisselende ploeg: week1 DAG, Week 2 Nacht.

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Werkvoorbereider (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekend familiaal metaalbedrijf in het Waasland zijn we op zoek naar een werkvoorbereider. Je fungeert als aanspreekpunt voor zowel aannemers als particulieren. Daarnaast zet je met je kennis en praktisch inzicht de stabiliteitsstudie om in een concreet project. Zo kunnen je collega's alles correct in productie laten gaan.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • MICROSOFT DYNAMICS AX SPECIALIST (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Technische ervaring met Microsoft Dynamics AX No-nonsense Regio Kortrijk Voor onze klant, een toonaangevende leverancier van industriële projecten in regio Kortrijk, zijn wij vanuit Hays IT op zoek naar een Microsoft Dynamics AX specialist. Als Microsoft Dynamics AX specialist ben je, in nauwe samenwerking met de externe partner, verantwoordelijk voor alles wat betreft het ERP-pakket binnen de firma. Het is jouw verantwoordelijkheid om de beschikbaarheid en goede werking van het pakket te garanderen voor alle gebruikers. Je fungeert als schakel tussen de business en IT. In deze rol analyseer je de verschillende noden en vertaal je deze naar praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen. Waar mogelijk ontwikkel je zelf het nodige maatwerk. Bij te complexe zaken stuur je de externe consultants aan. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de ERP service desk en sta je in voor de nodige interne opleidingen voor alle ERP-software.

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

Zoek naar antwoorden van SCHEYNEN BENNY VERPLEGING in sociale netwerken
Look for responds of SCHEYNEN BENNY VERPLEGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHEYNEN BENNY VERPLEGING. Laat een reactie achter voor SCHEYNEN BENNY VERPLEGING. SCHEYNEN BENNY VERPLEGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHEYNEN BENNY VERPLEGING. Leave a respond for SCHEYNEN BENNY VERPLEGING. SCHEYNEN BENNY VERPLEGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHEYNEN BENNY VERPLEGING op de google maps. Adres en contacten SCHEYNEN BENNY VERPLEGING
Location of SCHEYNEN BENNY VERPLEGING on the google maps. Address and contacts of SCHEYNEN BENNY VERPLEGING

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHEYNEN BENNY VERPLEGING SCHEYNEN BENNY VERPLEGING: BOWLING CROSLY | OP SINJOREN DISTRIBUTIE | ERIC CORNE | DINCASSUR | EMJI SPRL

Other related companies as SCHEYNEN BENNY VERPLEGING: BOWLING CROSLY | OP SINJOREN DISTRIBUTIE | ERIC CORNE | DINCASSUR | EMJI SPRL

SCHEYNEN BENNY VERPLEGING is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09608062744. Het bedrijf SCHEYNEN BENNY VERPLEGING bevindt zich op het adres: Praaglaan 15; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 603,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in SCHEYNEN BENNY VERPLEGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SCHEYNEN BENNY VERPLEGING is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHEYNEN BENNY VERPLEGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, openstaande posities, locatie van SCHEYNEN BENNY VERPLEGING op de kaart.

SCHEYNEN BENNY VERPLEGING is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, company assigned to the tax number BE09608062744. The company SCHEYNEN BENNY VERPLEGING is located at the address: Praaglaan 15; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 603,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Home nursing. Products created in SCHEYNEN BENNY VERPLEGING were not found.
The main activity of SCHEYNEN BENNY VERPLEGING is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHEYNEN BENNY VERPLEGING is not available. You also can look at reviews of SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, open positions, location of SCHEYNEN BENNY VERPLEGING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHEYNEN BENNY VERPLEGING, employees, financial statistics.