DE VLEESCHAUWER M.

Contactgegevens DE VLEESCHAUWER M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VLEESCHAUWER M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VLEESCHAUWER M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UILENSTRAAT 62; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37772609 (+32-37772609) 37772609 (+32-37772609)

Fax (fax): +32 (58) 220-13-65 +32 (58) 220-13-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VLEESCHAUWER M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VLEESCHAUWER M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VLEESCHAUWER M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VLEESCHAUWER M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VLEESCHAUWER M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VLEESCHAUWER M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VLEESCHAUWER M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VLEESCHAUWER M.
Products information DE VLEESCHAUWER M.

BTW identificatienummer (tax): BE01858032226
Ondernemingsnummer: 4587860107
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VLEESCHAUWER M.
(Get full report from official database of BE for DE VLEESCHAUWER M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VLEESCHAUWER M.
Addition kinds of activities for DE VLEESCHAUWER M.

204300. Granen ontbijt eten | Cereal breakfast foods
382599. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum
33150000. Staaldraad en aanverwante producten | Steel wire and related products
34490101. Bars, betonversterking: vervaardigd staal | Bars, concrete reinforcing: fabricated steel
38230410. Elektroden die worden gebruikt bij industriële procesmeting | Electrodes used in industrial process measurement
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores

Werken bij DE VLEESCHAUWER M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VLEESCHAUWER M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VLEESCHAUWER M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VLEESCHAUWER M.. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel bediende binnendienst (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt zowel contact op met particulieren als met bedrijven. - Je stelt telefonisch producten en/of diensten voor aan potentiële klanten. - Je bespreekt nieuwe campagnes met bestaande klanten. - Je voert enquê;tes uit. - Je plant afspreken in voor de vertegenwoordigers op de baan. - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem. - Je stelt de klant centraal door te luisteren, te informeren en te adviseren.

 • Engineer Packaging (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor: het schrijven van lastenboeken met betrekking tot verpakkingsmachines (inclusief palletizeermachines), de evaluatie van aanbiedingen, de opvolging van de leveranciers na bestelling, detesten van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocols, het regelen van gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud. Projecten bevinden zich zowel aan de nieuwe packaging lines als de relocation van bestaande lines.

 • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

 • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

 • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

 • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

  Regio: MOLENSTEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

  Type: Studentenjob

  Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

 • Verkoper van nieuwbouwprojecten (met geldig BIV-nummer) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

  Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

  Bedrijf: Jobmatch Gent

  Type: Vaste Job

  Je begeleidt de potentiële klant naar een concreet aanbod voor de aankoop van zijn nieuwbouw woning of appartement. Je overtuigt de klant van het vakmanschap en de kwaliteit van onze projecten. Je organiseert, bezoeken aan werven en modelwoningen, eventuele infoavonden en opendeurdagen. Je stelt de verkoopdocumentatie samen en houdt de project- databases en website’s up to date. Je sluit verkoopovereenkomsten af. Je bespreekt je dossiers met onze opdrachtgevers/promotoren, hun project managers en technische diensten.

 • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: NMBS

  Type: Vaste Job

  Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

 • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

 • HR-freelancers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ORBID

  Type: Zelfstandige activiteit

  110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

 • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: BUSO HAVERLO

  Type: Werfreserve

  · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van DE VLEESCHAUWER M. in sociale netwerken
Look for responds of DE VLEESCHAUWER M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VLEESCHAUWER M.. Laat een reactie achter voor DE VLEESCHAUWER M.. DE VLEESCHAUWER M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VLEESCHAUWER M.. Leave a respond for DE VLEESCHAUWER M.. DE VLEESCHAUWER M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VLEESCHAUWER M. op de google maps. Adres en contacten DE VLEESCHAUWER M.
Location of DE VLEESCHAUWER M. on the google maps. Address and contacts of DE VLEESCHAUWER M.

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VLEESCHAUWER M. DE VLEESCHAUWER M.: L'INTEMPORELLE | HANDELSOND JEAN PARTHOENS | ELEGANZA | METAL AARSCHOT | CHRISTIAN GOUWY

Other related companies as DE VLEESCHAUWER M.: L'INTEMPORELLE | HANDELSOND JEAN PARTHOENS | ELEGANZA | METAL AARSCHOT | CHRISTIAN GOUWY

DE VLEESCHAUWER M. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VLEESCHAUWER M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01858032226. Het bedrijf DE VLEESCHAUWER M. bevindt zich op het adres: UILENSTRAAT 62; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DE VLEESCHAUWER M. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VLEESCHAUWER M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VLEESCHAUWER M., openstaande posities, locatie van DE VLEESCHAUWER M. op de kaart.

DE VLEESCHAUWER M. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VLEESCHAUWER M., company assigned to the tax number BE01858032226. The company DE VLEESCHAUWER M. is located at the address: UILENSTRAAT 62; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DE VLEESCHAUWER M. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VLEESCHAUWER M. is not available. You also can look at reviews of DE VLEESCHAUWER M., open positions, location of DE VLEESCHAUWER M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VLEESCHAUWER M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VLEESCHAUWER M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VLEESCHAUWER M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VLEESCHAUWER M., employees, financial statistics.