HANDELSOND JEAN PARTHOENS

Contactgegevens HANDELSOND JEAN PARTHOENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANDELSOND JEAN PARTHOENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANDELSOND JEAN PARTHOENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNSTRAAT 15; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12238735 (+32-12238735) 12238735 (+32-12238735)

Fax (fax): +32 (53) 248-79-68 +32 (53) 248-79-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANDELSOND JEAN PARTHOENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANDELSOND JEAN PARTHOENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANDELSOND JEAN PARTHOENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANDELSOND JEAN PARTHOENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANDELSOND JEAN PARTHOENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANDELSOND JEAN PARTHOENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANDELSOND JEAN PARTHOENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANDELSOND JEAN PARTHOENS
Products information HANDELSOND JEAN PARTHOENS

BTW identificatienummer (tax): BE03179138183
Ondernemingsnummer: 1753936767
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 381,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HANDELSOND JEAN PARTHOENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANDELSOND JEAN PARTHOENS
(Get full report from official database of BE for HANDELSOND JEAN PARTHOENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANDELSOND JEAN PARTHOENS
Addition kinds of activities for HANDELSOND JEAN PARTHOENS

07510301. Schapendompendiensten | Sheep dipping services
32920402. Koppelingsvlakken, asbest | Clutch facings, asbestos
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
50940101. Bullion, edele metalen | Bullion, precious metals
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers
51690102. Caustic soda | Caustic soda
82999906. Dressmaking school | Dressmaking school

Werken bij HANDELSOND JEAN PARTHOENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANDELSOND JEAN PARTHOENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANDELSOND JEAN PARTHOENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANDELSOND JEAN PARTHOENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmechanicien M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Vrachtwagenmechanicien M/V. Je gaat voornamelijk instaan voor mechanische herstellingen zoals het vervangen van de banden en de remmen, olie vervangen, herstellingen aan trailers, ...

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

    Regio: BAARDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Customer Service Representative (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Representative ga je aan de slag op ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen en zal je verantwoordelijk zijn voor het volledige dossierbeheer. Naast het beheren van deze dossiers sta je ook in voor de juiste communicatie naar andere afdelingen toe. Je staat dagelijks in contact met klanten, rederijen en betrokken afdelingen. Verantwoordelijkheden  Je neemt klantenorders aan en verwerkt deze volgens de procedure.  Je zorgt voor een correcte input van de gegevens in ons Tabaknatie ERP pakket.  Je bent verantwoordelijk voor de algemene administratie en opvolging van de dossiers.  Je volgt deze dossiers van a tot z op voorziet in een effectieve en efficiënte service naar de klant.  Je communiceert met interne en externe betrokken partijen.  Je stuurt de logistieke afdeling (operations) aan.  Je boekt transporten bij de afgesproken rederij of transporteur en volgt deze op.  Je behandelt de nodige documenten en certificaten (commerciële, handel en / of douane).  Je bereidt de facturatie voor.  Je voert controles uit en maakt rapporteringen op.

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van HANDELSOND JEAN PARTHOENS in sociale netwerken
Look for responds of HANDELSOND JEAN PARTHOENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANDELSOND JEAN PARTHOENS. Laat een reactie achter voor HANDELSOND JEAN PARTHOENS. HANDELSOND JEAN PARTHOENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANDELSOND JEAN PARTHOENS. Leave a respond for HANDELSOND JEAN PARTHOENS. HANDELSOND JEAN PARTHOENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANDELSOND JEAN PARTHOENS op de google maps. Adres en contacten HANDELSOND JEAN PARTHOENS
Location of HANDELSOND JEAN PARTHOENS on the google maps. Address and contacts of HANDELSOND JEAN PARTHOENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HANDELSOND JEAN PARTHOENS HANDELSOND JEAN PARTHOENS: B.C. BASICS MELSELE | DUBOIS | Karremans NV | PAULUS SCHELLEKENS | Copet-Le Grelle & Associ茅s

Other related companies as HANDELSOND JEAN PARTHOENS: B.C. BASICS MELSELE | DUBOIS | Karremans NV | PAULUS SCHELLEKENS | Copet-Le Grelle & Associ茅s

HANDELSOND JEAN PARTHOENS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANDELSOND JEAN PARTHOENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03179138183. Het bedrijf HANDELSOND JEAN PARTHOENS bevindt zich op het adres: WIJNSTRAAT 15; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 381,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in HANDELSOND JEAN PARTHOENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANDELSOND JEAN PARTHOENS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANDELSOND JEAN PARTHOENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANDELSOND JEAN PARTHOENS, openstaande posities, locatie van HANDELSOND JEAN PARTHOENS op de kaart.

HANDELSOND JEAN PARTHOENS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANDELSOND JEAN PARTHOENS, company assigned to the tax number BE03179138183. The company HANDELSOND JEAN PARTHOENS is located at the address: WIJNSTRAAT 15; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 381,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in HANDELSOND JEAN PARTHOENS were not found.
The main activity of HANDELSOND JEAN PARTHOENS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HANDELSOND JEAN PARTHOENS is not available. You also can look at reviews of HANDELSOND JEAN PARTHOENS, open positions, location of HANDELSOND JEAN PARTHOENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANDELSOND JEAN PARTHOENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANDELSOND JEAN PARTHOENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANDELSOND JEAN PARTHOENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANDELSOND JEAN PARTHOENS, employees, financial statistics.