DE VAANTJESBOOM

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DE VAANTJESBOOM
Private companiesMotion Pictures • DE VAANTJESBOOM

Contactgegevens DE VAANTJESBOOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VAANTJESBOOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VAANTJESBOOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROLLEKENS 75; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14315032 (+32-14315032) 14315032 (+32-14315032)

Fax (fax): +32 (60) 703-54-33 +32 (60) 703-54-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VAANTJESBOOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VAANTJESBOOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VAANTJESBOOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VAANTJESBOOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VAANTJESBOOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VAANTJESBOOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VAANTJESBOOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VAANTJESBOOM
Products information DE VAANTJESBOOM

BTW identificatienummer (tax): BE09975006103
Ondernemingsnummer: 9550659179
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Jardinage: Aménagements Paysagers.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VAANTJESBOOM
(Get full report from official database of BE for DE VAANTJESBOOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VAANTJESBOOM
Addition kinds of activities for DE VAANTJESBOOM

9631. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities
20130208. Varkensvlees, uitgehakt: Uit gekocht vlees | Pork, cured: from purchased meat
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
37280201. Accumulatoren, vliegtuig propeller | Accumulators, aircraft propeller
39499911. skateboards | Skateboards
41739902. Onderhoudsfaciliteiten voor personenauto's voor personenauto's | Maintenance facilities for motor vehicle passenger transport

Werken bij DE VAANTJESBOOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VAANTJESBOOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VAANTJESBOOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VAANTJESBOOM. Looking for open vacancies in other companies

 • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Secretary Plus Brussels

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Huishoudhulp Snellegem - Zedelgem - Oostkamp (M/V) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Snellegem, Zedelgem, Oostkamp en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 16 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Studentenjob

  Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

 • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

 • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Actemium

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

 • Machinebediener Beton (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: T-INTERIM TIELT

  Type: Vaste Job

  Je helpt aan de machines Je kan ook manueel werk uitvoeren  Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een beton verwerkende firma. 

 • Postbode Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Vaste Job

  Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

 • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

 • 2-talige aanwerver in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: OYEN MARCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. We helpen u in het aanreiken van kontakten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

 • Zelfstandig uitbater(s) horeca (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: MILOHEEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een niewe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn. De VZW Miloheem is een bruisend café met feestzaal en vergaderlokalen. Voor deze uitbating zijn wij op zoek naar een zelfstandige persoon/zelfstandig koppel. Je zal instaan voor de dagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening, het beheren van de stock, plaatsen van de bestelling, het contact met klanten, enzovoort.

Zoek naar antwoorden van DE VAANTJESBOOM in sociale netwerken
Look for responds of DE VAANTJESBOOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VAANTJESBOOM. Laat een reactie achter voor DE VAANTJESBOOM. DE VAANTJESBOOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VAANTJESBOOM. Leave a respond for DE VAANTJESBOOM. DE VAANTJESBOOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VAANTJESBOOM op de google maps. Adres en contacten DE VAANTJESBOOM
Location of DE VAANTJESBOOM on the google maps. Address and contacts of DE VAANTJESBOOM

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VAANTJESBOOM DE VAANTJESBOOM: Leonidas | GUIDO DEQUIDT | OPTIQUE DELFOSSE | Jodima-Autoparts & Fluids sa | Enzafruit New Zealand (Continent) NV

Other related companies as DE VAANTJESBOOM: Leonidas | GUIDO DEQUIDT | OPTIQUE DELFOSSE | Jodima-Autoparts & Fluids sa | Enzafruit New Zealand (Continent) NV

DE VAANTJESBOOM is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VAANTJESBOOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975006103. Het bedrijf DE VAANTJESBOOM bevindt zich op het adres: ROLLEKENS 75; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
De hoofdactiviteit van DE VAANTJESBOOM is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VAANTJESBOOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VAANTJESBOOM, openstaande posities, locatie van DE VAANTJESBOOM op de kaart.

DE VAANTJESBOOM is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VAANTJESBOOM, company assigned to the tax number BE09975006103. The company DE VAANTJESBOOM is located at the address: ROLLEKENS 75; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagements Paysagers..
The main activity of DE VAANTJESBOOM is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VAANTJESBOOM is not available. You also can look at reviews of DE VAANTJESBOOM, open positions, location of DE VAANTJESBOOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VAANTJESBOOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VAANTJESBOOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VAANTJESBOOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VAANTJESBOOM, employees, financial statistics.