Jodima-Autoparts & Fluids sa

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Jodima-Autoparts & Fluids sa
Private companiesMotion Pictures • Jodima-Autoparts & Fluids sa

Contactgegevens Jodima-Autoparts & Fluids sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jodima-Autoparts & Fluids sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jodima-Autoparts & Fluids sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriestraat 21; 1910; Kampenhout, België

Telefoon (phone): 016 61 89 80 (+32-016 61 89 80) 016 61 89 80 (+32-016 61 89 80)

Fax (fax): 016 60 85 00 (+32-016 60 85 00) 016 60 85 00 (+32-016 60 85 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jodima-Autoparts & Fluids sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jodima-Autoparts & Fluids sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jodima-Autoparts & Fluids sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jodima-Autoparts & Fluids sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jodima-Autoparts & Fluids sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jodima-Autoparts & Fluids sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jodima-Autoparts & Fluids sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jodima-Autoparts & Fluids sa
Products information Jodima-Autoparts & Fluids sa

BTW identificatienummer (tax): BE02691345214
Ondernemingsnummer: 9861846923
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Jodima-Autoparts & Fluids sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Custom packing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jodima-Autoparts & Fluids sa
(Get full report from official database of BE for Jodima-Autoparts & Fluids sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jodima-Autoparts & Fluids sa
Addition kinds of activities for Jodima-Autoparts & Fluids sa

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
30690900. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
31720102. Muntstukken | Coin purses
32810300. Bouw van steenproducten | Building stone products
35699917. Testkamers voor hoogte, temperatuur, afstoting, kracht | Testing chambers for altitude, temperature, ordnance, power
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper

Werken bij Jodima-Autoparts & Fluids sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jodima-Autoparts & Fluids sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jodima-Autoparts & Fluids sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jodima-Autoparts & Fluids sa. Looking for open vacancies in other companies

  • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

Zoek naar antwoorden van Jodima-Autoparts & Fluids sa in sociale netwerken
Look for responds of Jodima-Autoparts & Fluids sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jodima-Autoparts & Fluids sa. Laat een reactie achter voor Jodima-Autoparts & Fluids sa. Jodima-Autoparts & Fluids sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jodima-Autoparts & Fluids sa. Leave a respond for Jodima-Autoparts & Fluids sa. Jodima-Autoparts & Fluids sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jodima-Autoparts & Fluids sa op de google maps. Adres en contacten Jodima-Autoparts & Fluids sa
Location of Jodima-Autoparts & Fluids sa on the google maps. Address and contacts of Jodima-Autoparts & Fluids sa

Andere gerelateerde bedrijven als come Jodima-Autoparts & Fluids sa Jodima-Autoparts & Fluids sa: VALENTINO | IDEAL'HAIR | CENTER ELECTRO-SERVICE | GARAGE MISSAIRE | ALBERT PH-VANESSE

Other related companies as Jodima-Autoparts & Fluids sa: VALENTINO | IDEAL'HAIR | CENTER ELECTRO-SERVICE | GARAGE MISSAIRE | ALBERT PH-VANESSE

Jodima-Autoparts & Fluids sa is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jodima-Autoparts & Fluids sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02691345214. Het bedrijf Jodima-Autoparts & Fluids sa bevindt zich op het adres: Industriestraat 21; 1910; Kampenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 344,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Custom packing. Producten gemaakt in Jodima-Autoparts & Fluids sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jodima-Autoparts & Fluids sa is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jodima-Autoparts & Fluids sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jodima-Autoparts & Fluids sa, openstaande posities, locatie van Jodima-Autoparts & Fluids sa op de kaart.

Jodima-Autoparts & Fluids sa is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jodima-Autoparts & Fluids sa, company assigned to the tax number BE02691345214. The company Jodima-Autoparts & Fluids sa is located at the address: Industriestraat 21; 1910; Kampenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 344,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Custom packing. Products created in Jodima-Autoparts & Fluids sa were not found.
The main activity of Jodima-Autoparts & Fluids sa is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jodima-Autoparts & Fluids sa is not available. You also can look at reviews of Jodima-Autoparts & Fluids sa, open positions, location of Jodima-Autoparts & Fluids sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jodima-Autoparts & Fluids sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jodima-Autoparts & Fluids sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jodima-Autoparts & Fluids sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jodima-Autoparts & Fluids sa, employees, financial statistics.