DE SCHUTTER JOS

Contactgegevens DE SCHUTTER JOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHUTTER JOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHUTTER JOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CONTERSCHEP 130; 2040; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35686176 (+32-35686176) 35686176 (+32-35686176)

Fax (fax): +32 (63) 437-67-40 +32 (63) 437-67-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHUTTER JOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHUTTER JOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHUTTER JOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHUTTER JOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHUTTER JOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHUTTER JOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHUTTER JOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHUTTER JOS
Products information DE SCHUTTER JOS

BTW identificatienummer (tax): BE05995758056
Ondernemingsnummer: 3084106445
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 544,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHUTTER JOS
(Get full report from official database of BE for DE SCHUTTER JOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHUTTER JOS
Addition kinds of activities for DE SCHUTTER JOS

5013. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
281909. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
20150202. Eenden, verwerkt: ingeblikt | Ducks, processed: canned
22520103. sokken | Socks
22990100. Batting, wadding, padding en vullingen | Batting, wadding, padding and fillings
26319904. Natte machineplank | Wet machine board
35630000. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
50230102. China | China
87429908. Financieel adviseur | Financial consultant

Werken bij DE SCHUTTER JOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHUTTER JOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHUTTER JOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHUTTER JOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

 • Mechanisch monteur m/v (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de mechanische montage van onze machines en de transportbanden. Daarnaast sluit je ook motoren aan, laad je de software voor de PLC sturingen in of zorg je voor onderhoud van de machines. Naast mechanische ervaring, is kennis van elektriciteit een belangrijk pluspunt en ervaring in de machinebouw een meerwaarde Je werkt de zaken graag af en bent trots op de kwaliteit van jouw werk.

 • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

 • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

 • Lader/Losser (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

 • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

 • Junior Boekhouder / Schoolverlater (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Inboeken van aan- en verkoopfacturen  Inboeken van het financieel  Voorbereiding van de BTW aangifte Het opmaken en de opvolging van verkoopfacturen Opmaak van dienstveleningscontracten Voorbereiden van de tussentijdse afsluiting en eindejaarsafsluiting (dit onder begeleiding) Voorbereiden van de jaarrekening, met ondersteuning van de Hoofdboekhoudster Naast de boekhoudkundige taken komen ook nog heel wat administratieve taken aan bod Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een sterk groeiend investeringsfonds, zijn we momenteel op zoek naar een hulpboekhouder die ondersteuning zal bieden aan de Hoofdboekhoudster/Group Controller. Een fulltime of 4/5 is hier mogelijk.

 • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KIDDY DREAMS

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

 • NRB - Infrastructure Architect (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nous sommes à la recherche d'un Architecte Infrastructure.     Profil Il faut une personne hands on, plutôt un expert avec des compétences dans les technologies. Une personne qui pourra assister et aider à la migration de 20 à 40 serveurs Windows d'un environnement Hyper-V vers un autre avec réinstallation des couches Windows, Citrix et VEEAM.  Un Expert pour la sélection d'une baie de stockage de type Backup.   N'hésitez pas à envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van DE SCHUTTER JOS in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHUTTER JOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHUTTER JOS. Laat een reactie achter voor DE SCHUTTER JOS. DE SCHUTTER JOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHUTTER JOS. Leave a respond for DE SCHUTTER JOS. DE SCHUTTER JOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHUTTER JOS op de google maps. Adres en contacten DE SCHUTTER JOS
Location of DE SCHUTTER JOS on the google maps. Address and contacts of DE SCHUTTER JOS

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHUTTER JOS DE SCHUTTER JOS: Freddy's Design Interieur | MARC VANDERVORST | FAC-COPY | GRENAMETAL | Cazaerck & Zn BVBA

Other related companies as DE SCHUTTER JOS: Freddy's Design Interieur | MARC VANDERVORST | FAC-COPY | GRENAMETAL | Cazaerck & Zn BVBA

DE SCHUTTER JOS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHUTTER JOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05995758056. Het bedrijf DE SCHUTTER JOS bevindt zich op het adres: CONTERSCHEP 130; 2040; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 544,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DE SCHUTTER JOS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHUTTER JOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHUTTER JOS, openstaande posities, locatie van DE SCHUTTER JOS op de kaart.

DE SCHUTTER JOS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHUTTER JOS, company assigned to the tax number BE05995758056. The company DE SCHUTTER JOS is located at the address: CONTERSCHEP 130; 2040; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 544,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DE SCHUTTER JOS is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHUTTER JOS is not available. You also can look at reviews of DE SCHUTTER JOS, open positions, location of DE SCHUTTER JOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHUTTER JOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHUTTER JOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHUTTER JOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHUTTER JOS, employees, financial statistics.