GRENAMETAL

Contactgegevens GRENAMETAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRENAMETAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRENAMETAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU 28 JUIN 39; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71457749 (+32-71457749) 71457749 (+32-71457749)

Fax (fax): +32 (4) 244-84-44 +32 (4) 244-84-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRENAMETAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRENAMETAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRENAMETAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRENAMETAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRENAMETAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRENAMETAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRENAMETAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRENAMETAL
Products information GRENAMETAL

BTW identificatienummer (tax): BE05547515869
Ondernemingsnummer: 9561645507
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture.

Product categorie (product category): Peinture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRENAMETAL
(Get full report from official database of BE for GRENAMETAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRENAMETAL
Addition kinds of activities for GRENAMETAL

239502. Borduurwerk en kunst naaldwerk | Embroidery and art needlework
17439904. Tegel installatie, keramiek | Tile installation, ceramic
35450304. Bits voor gebruik op draaibanken, planers, shapers, enz. | Bits for use on lathes, planers, shapers, etc.
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair
89990201. Kunst restauratie | Art restoration

Werken bij GRENAMETAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRENAMETAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRENAMETAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRENAMETAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekisters (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    gezocht twee-talige Nederlands / Frans polyvalente bouwvakarbeider voor zwaar werk werf gelegen te kluisbergen je plaatst de betonnen dallen waar elektriciteitkasten op worden geplaast. voor opstart volg je een opleiding ba4 bij Elia

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Nazareth - Gavere - Zingem (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v)

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Roeselare voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

Zoek naar antwoorden van GRENAMETAL in sociale netwerken
Look for responds of GRENAMETAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRENAMETAL. Laat een reactie achter voor GRENAMETAL. GRENAMETAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRENAMETAL. Leave a respond for GRENAMETAL. GRENAMETAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRENAMETAL op de google maps. Adres en contacten GRENAMETAL
Location of GRENAMETAL on the google maps. Address and contacts of GRENAMETAL

Andere gerelateerde bedrijven als come GRENAMETAL GRENAMETAL: BOUCHERIE CHEZ OLIVIER | LA MAISON DU CORMORAN | REYNAERTS | Meulemans nv | VAN OLPHEN AND PARTNERS

Other related companies as GRENAMETAL: BOUCHERIE CHEZ OLIVIER | LA MAISON DU CORMORAN | REYNAERTS | Meulemans nv | VAN OLPHEN AND PARTNERS

GRENAMETAL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRENAMETAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05547515869. Het bedrijf GRENAMETAL bevindt zich op het adres: RUE DU 28 JUIN 39; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Peinture. Lijst met producten zijn Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture..
De hoofdactiviteit van GRENAMETAL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRENAMETAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRENAMETAL, openstaande posities, locatie van GRENAMETAL op de kaart.

GRENAMETAL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRENAMETAL, company assigned to the tax number BE05547515869. The company GRENAMETAL is located at the address: RUE DU 28 JUIN 39; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Peinture. List of products are Activit茅s: Entrepreneurs en Peinture..
The main activity of GRENAMETAL is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GRENAMETAL is not available. You also can look at reviews of GRENAMETAL, open positions, location of GRENAMETAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRENAMETAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRENAMETAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRENAMETAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRENAMETAL, employees, financial statistics.