REYNAERTS

Contactgegevens REYNAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REYNAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

REYNAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEYLANDTLAAN 37; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11533234 (+32-11533234) 11533234 (+32-11533234)

Fax (fax): +32 (56) 933-99-94 +32 (56) 933-99-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REYNAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REYNAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REYNAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REYNAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REYNAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REYNAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REYNAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REYNAERTS
Products information REYNAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE08898895263
Ondernemingsnummer: 7035339355
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in REYNAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verbruikerskredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REYNAERTS
(Get full report from official database of BE for REYNAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor REYNAERTS
Addition kinds of activities for REYNAERTS

161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
284205. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
14590200. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
22119925. Wignan, katoen | Wignan, cotton
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
34420500. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
34431103. Brandende kamers, metalen plaat | Fumigating chambers, metal plate
35699911. Jack schroeven | Jack screws
50740301. Pijp en ketelbedekking | Pipe and boiler covering

Werken bij REYNAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REYNAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REYNAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REYNAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: VAN SINAY

    Type: Vaste Job

    Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

Zoek naar antwoorden van REYNAERTS in sociale netwerken
Look for responds of REYNAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor REYNAERTS. Laat een reactie achter voor REYNAERTS. REYNAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REYNAERTS. Leave a respond for REYNAERTS. REYNAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REYNAERTS op de google maps. Adres en contacten REYNAERTS
Location of REYNAERTS on the google maps. Address and contacts of REYNAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come REYNAERTS REYNAERTS: B.C. GENK | ABCSYS | ATH?N?E ROYAL F.JACQUEMIN | ITC | Poelmans D

Other related companies as REYNAERTS: B.C. GENK | ABCSYS | ATH?N?E ROYAL F.JACQUEMIN | ITC | Poelmans D

REYNAERTS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REYNAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08898895263. Het bedrijf REYNAERTS bevindt zich op het adres: MEYLANDTLAAN 37; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verbruikerskredietinstellingen. Producten gemaakt in REYNAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REYNAERTS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REYNAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REYNAERTS, openstaande posities, locatie van REYNAERTS op de kaart.

REYNAERTS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is REYNAERTS, company assigned to the tax number BE08898895263. The company REYNAERTS is located at the address: MEYLANDTLAAN 37; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verbruikerskredietinstellingen. Products created in REYNAERTS were not found.
The main activity of REYNAERTS is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of REYNAERTS is not available. You also can look at reviews of REYNAERTS, open positions, location of REYNAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REYNAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REYNAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REYNAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REYNAERTS, employees, financial statistics.