DE SCHEPPER

Contactgegevens DE SCHEPPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SCHEPPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SCHEPPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LATEMSTRAAT 49-51; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92823536 (+32-92823536) 92823536 (+32-92823536)

Fax (fax): +32 (61) 868-17-12 +32 (61) 868-17-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SCHEPPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SCHEPPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SCHEPPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SCHEPPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SCHEPPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SCHEPPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SCHEPPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SCHEPPER
Products information DE SCHEPPER

BTW identificatienummer (tax): BE01917358398
Ondernemingsnummer: 6642303466
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SCHEPPER
(Get full report from official database of BE for DE SCHEPPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SCHEPPER
Addition kinds of activities for DE SCHEPPER

732399. Kredietrapporteringsdiensten, niet inbegrepen | Credit reporting services, nec
15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
22580104. Gordijnen en gordijnstoffen, kant | Curtains and curtain fabrics, lace
23890300. kostuums | Costumes
28699912. Chloroform | Chloroform
34960110. Netting, geweven draad: gemaakt van aangekochte draad | Netting, woven wire: made from purchased wire

Werken bij DE SCHEPPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SCHEPPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SCHEPPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SCHEPPER. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • Allround bediende Sint-Lenaarts m/v (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een handel in bouwmaterialen en gereedschappen in Sint-Lenaerts, zijn wij op zoek naar een vlotte allround bediende. Je bent verantwoordelijke voor het verwerken van magazijnbons en facturen. Ook volgende taken behoren tot je takenpakket: het prijzen van de artikels, het opmaken van leverbonnen, ingeven van artikels, klaarmaken van bestellingen,aanvullen van rekken,... Ook sta je aan de snelkassa. Hier sta je in voor een vlotte dienstverlening naar de klanten: zowel vakmensen, professionelen als particulieren. Je verkoopt uit het uitgebreid gamma aan gereedschappen, machines, bouwmaterialen,...

 • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

 • HVAC-technieker regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een ervaren HVAC-technieker. Waaruit bestaat je takenpakket? Helpen bij de implementatie van preventieve onderhoudsprogramma's volgens een tijdschema die door de lijnmanager opgesteld werd om defecten en storingen te voorkomen. Bestellen van vervangmateriaal voor dringende interventies. Diverse reparaties uitvoeren om de goede werking van de installatie te verzekeren. Gedetailleerde rapporten opmaken de klanten informeren van de vooruitgangen de hiërarchische lijn op de hoogte brengen van eventuele aanpassingen aan de installatie of aan de planning om de communicatie te verbeteren. Dagelijks rapporteren aan de leidinggevende en aan de service desk. Oog hebben voor commerciële opportuniteiten bij de klanten en deze doorgeven aan de leidinggevende zodat de objectieven van de organisatie kunnen bereikt worden. De veiligheidsregels respecteren en de hiërarchische lijn verwittigen in geval van gevaarlijke situaties.

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

 • VERPLEEGKUNDIGE (INGOOIGEM)

  Regio: INGOOIGEM

  Bedrijf: WIELANT

  Type: Vaste Job

  U kan bij ons aan de slag als verpleegkundige. U zult meewerken aan de uitbouw van de werking van ons woonzorgcentrum. U zult een steentje bijdragen aan de verpleging en verzorging van onze bewoners. Indien u reageert oponze vacature, zullen de gegevens die u ons bezorgd enkel door de belanghebbenden bekeken en nooit langer dan 6 maanden bewaard worden na het opsturen van deze gegevens.

 • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: PER-SÉ

  Type: Vaste Job

  Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

 • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van DE SCHEPPER in sociale netwerken
Look for responds of DE SCHEPPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SCHEPPER. Laat een reactie achter voor DE SCHEPPER. DE SCHEPPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SCHEPPER. Leave a respond for DE SCHEPPER. DE SCHEPPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SCHEPPER op de google maps. Adres en contacten DE SCHEPPER
Location of DE SCHEPPER on the google maps. Address and contacts of DE SCHEPPER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SCHEPPER DE SCHEPPER: FLAVA PAPIERWAREN NV | L'ETة INDIEN | ROGER WITDOUCK | Fotografie Kim Theys | Neirynck eric

Other related companies as DE SCHEPPER: FLAVA PAPIERWAREN NV | L'ETة INDIEN | ROGER WITDOUCK | Fotografie Kim Theys | Neirynck eric

DE SCHEPPER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SCHEPPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01917358398. Het bedrijf DE SCHEPPER bevindt zich op het adres: LATEMSTRAAT 49-51; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 788,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DE SCHEPPER is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SCHEPPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SCHEPPER, openstaande posities, locatie van DE SCHEPPER op de kaart.

DE SCHEPPER is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SCHEPPER, company assigned to the tax number BE01917358398. The company DE SCHEPPER is located at the address: LATEMSTRAAT 49-51; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 788,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Aménagements Paysagers,Entretien des Jardins..
The main activity of DE SCHEPPER is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SCHEPPER is not available. You also can look at reviews of DE SCHEPPER, open positions, location of DE SCHEPPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SCHEPPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SCHEPPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SCHEPPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SCHEPPER, employees, financial statistics.