DE MEULENEIRE CHRISTIAN

Contactgegevens DE MEULENEIRE CHRISTIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE MEULENEIRE CHRISTIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE MEULENEIRE CHRISTIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 90; 9630; ZWALM, België

Telefoon (phone): 55496868 (+32-55496868) 55496868 (+32-55496868)

Fax (fax): +32 (57) 777-16-81 +32 (57) 777-16-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE MEULENEIRE CHRISTIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE MEULENEIRE CHRISTIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE MEULENEIRE CHRISTIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE MEULENEIRE CHRISTIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE MEULENEIRE CHRISTIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE MEULENEIRE CHRISTIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE MEULENEIRE CHRISTIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE MEULENEIRE CHRISTIAN
Products information DE MEULENEIRE CHRISTIAN

BTW identificatienummer (tax): BE09951660156
Ondernemingsnummer: 6700531005
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE MEULENEIRE CHRISTIAN
(Get full report from official database of BE for DE MEULENEIRE CHRISTIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE MEULENEIRE CHRISTIAN
Addition kinds of activities for DE MEULENEIRE CHRISTIAN

873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
59991805. Kindermeubilair, nec | Children's furniture, nec
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing

Werken bij DE MEULENEIRE CHRISTIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE MEULENEIRE CHRISTIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE MEULENEIRE CHRISTIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE MEULENEIRE CHRISTIAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

 • Bestickeraar (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

 • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

 • Huishoudhulp regio Nevele- voltijds / deeltijds (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Nevele zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Poetshulp Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je VAN 06/06/2017 TEM 14/07/2017 ORGANISEREN WIJ IN SAMENWERKING MET VDAB EEN OPLEIDING PARTICULIERE SCHOONMAAK. NA DEZE OPLEIDING BIEDEN WIJ JE EEN VAST CONTRACT AAN BIJ PUUUR. INTERESSE? KOM NAAR HET INFOMOMENT OP 22/05/2017 OM 13U30 BIJ VDAB LEUVEN, DIESTSEPOORT 6/63, 3000 LEUVEN (NAAST HET STATION)

 • Student callcenter (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Studentenjob

  Ben je commercieel ingesteld en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan zeker verder! Als callcentermedewerk(st)er ga je telefonisch op zoek naar potentiële klanten om jouw product aan te verkopen. Vooraleer je op zelfstandige basis aan de slag gaat, krijg je ter plaatste een opleiding en een script die je ondersteunen bij het bellen. We zoeken zowel Nederlandstalige als Franstalige medewerkers. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

 • Student Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: All Round

  Type: Studentenjob

  Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

 • Recruitment Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

 • E&I Designer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Mercor

  Type: Vaste Job

  Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

 • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: De Lijn

  Type: Vaste Job

  Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

 • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

 • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: OPWIJK

  Type: Flexijob

  2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van DE MEULENEIRE CHRISTIAN in sociale netwerken
Look for responds of DE MEULENEIRE CHRISTIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE MEULENEIRE CHRISTIAN. Laat een reactie achter voor DE MEULENEIRE CHRISTIAN. DE MEULENEIRE CHRISTIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE MEULENEIRE CHRISTIAN. Leave a respond for DE MEULENEIRE CHRISTIAN. DE MEULENEIRE CHRISTIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE MEULENEIRE CHRISTIAN op de google maps. Adres en contacten DE MEULENEIRE CHRISTIAN
Location of DE MEULENEIRE CHRISTIAN on the google maps. Address and contacts of DE MEULENEIRE CHRISTIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE MEULENEIRE CHRISTIAN DE MEULENEIRE CHRISTIAN: OPENBARE BIBLIOTHEEK | LIMPIO | ECOLE FONDAMENTALE | Tonnard Carrosserie | I.T. Pro

Other related companies as DE MEULENEIRE CHRISTIAN: OPENBARE BIBLIOTHEEK | LIMPIO | ECOLE FONDAMENTALE | Tonnard Carrosserie | I.T. Pro

DE MEULENEIRE CHRISTIAN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE MEULENEIRE CHRISTIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951660156. Het bedrijf DE MEULENEIRE CHRISTIAN bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 90; 9630; ZWALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van DE MEULENEIRE CHRISTIAN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE MEULENEIRE CHRISTIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE MEULENEIRE CHRISTIAN, openstaande posities, locatie van DE MEULENEIRE CHRISTIAN op de kaart.

DE MEULENEIRE CHRISTIAN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE MEULENEIRE CHRISTIAN, company assigned to the tax number BE09951660156. The company DE MEULENEIRE CHRISTIAN is located at the address: LINDESTRAAT 90; 9630; ZWALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Aménagement de Jardins,Entretien des Jardins..
The main activity of DE MEULENEIRE CHRISTIAN is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE MEULENEIRE CHRISTIAN is not available. You also can look at reviews of DE MEULENEIRE CHRISTIAN, open positions, location of DE MEULENEIRE CHRISTIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE MEULENEIRE CHRISTIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE MEULENEIRE CHRISTIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE MEULENEIRE CHRISTIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE MEULENEIRE CHRISTIAN, employees, financial statistics.