OPENBARE BIBLIOTHEEK

Contactgegevens OPENBARE BIBLIOTHEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPENBARE BIBLIOTHEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPENBARE BIBLIOTHEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 20; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16211390 (+32-16211390) 16211390 (+32-16211390)

Fax (fax): +32 (63) 616-10-80 +32 (63) 616-10-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPENBARE BIBLIOTHEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPENBARE BIBLIOTHEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPENBARE BIBLIOTHEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPENBARE BIBLIOTHEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPENBARE BIBLIOTHEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPENBARE BIBLIOTHEEK
Products information OPENBARE BIBLIOTHEEK

BTW identificatienummer (tax): BE06212188720
Ondernemingsnummer: 4412353515
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 746,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPENBARE BIBLIOTHEEK
(Get full report from official database of BE for OPENBARE BIBLIOTHEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPENBARE BIBLIOTHEEK
Addition kinds of activities for OPENBARE BIBLIOTHEEK

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
352300. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
553101. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
573101. antennes | Antennas
20990000. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas

Werken bij OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPENBARE BIBLIOTHEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPENBARE BIBLIOTHEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • Tekenaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Reclame bedeler in Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Hulp in frituur (flexi-job of jobstudent) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Oostendse Friethoek

    Type: Flexijob

    Als hulp in de frituur sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal . Ben jij een enthousiaste, vriendelijke student mét pit ? Of zoek je naast je huidige job een ideale manier om een centje bij te verdienen onder het statuut 'flexijob '? Dan ben jij de JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR VOOR IN HET WEEKEND die wij zoeken!!

Zoek naar antwoorden van OPENBARE BIBLIOTHEEK in sociale netwerken
Look for responds of OPENBARE BIBLIOTHEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPENBARE BIBLIOTHEEK. Laat een reactie achter voor OPENBARE BIBLIOTHEEK. OPENBARE BIBLIOTHEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPENBARE BIBLIOTHEEK. Leave a respond for OPENBARE BIBLIOTHEEK. OPENBARE BIBLIOTHEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPENBARE BIBLIOTHEEK op de google maps. Adres en contacten OPENBARE BIBLIOTHEEK
Location of OPENBARE BIBLIOTHEEK on the google maps. Address and contacts of OPENBARE BIBLIOTHEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come OPENBARE BIBLIOTHEEK OPENBARE BIBLIOTHEEK: SOURCE DE BEAUTة | RENILDA MOESKOPS | SIAC | VANDERHAEGHE PATRICK BVBA | SOCIALIST. MUTUALITEIT

Other related companies as OPENBARE BIBLIOTHEEK: SOURCE DE BEAUTة | RENILDA MOESKOPS | SIAC | VANDERHAEGHE PATRICK BVBA | SOCIALIST. MUTUALITEIT

OPENBARE BIBLIOTHEEK is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPENBARE BIBLIOTHEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06212188720. Het bedrijf OPENBARE BIBLIOTHEEK bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 20; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 746,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van OPENBARE BIBLIOTHEEK is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPENBARE BIBLIOTHEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPENBARE BIBLIOTHEEK, openstaande posities, locatie van OPENBARE BIBLIOTHEEK op de kaart.

OPENBARE BIBLIOTHEEK is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPENBARE BIBLIOTHEEK, company assigned to the tax number BE06212188720. The company OPENBARE BIBLIOTHEEK is located at the address: SCHOOLSTRAAT 20; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 746,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of OPENBARE BIBLIOTHEEK is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OPENBARE BIBLIOTHEEK is not available. You also can look at reviews of OPENBARE BIBLIOTHEEK, open positions, location of OPENBARE BIBLIOTHEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPENBARE BIBLIOTHEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPENBARE BIBLIOTHEEK, employees, financial statistics.