DE KEERSMAEKER

Contactgegevens DE KEERSMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KEERSMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KEERSMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISSTR 16; 9120; BEVEREN (GRAND) - FLANDRE ORIENTALE, België

Telefoon (phone): 37553890 (+32-37553890) 37553890 (+32-37553890)

Fax (fax): +32 (67) 986-14-75 +32 (67) 986-14-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KEERSMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KEERSMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KEERSMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KEERSMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KEERSMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KEERSMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KEERSMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KEERSMAEKER
Products information DE KEERSMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE01607543945
Ondernemingsnummer: 2913543701
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KEERSMAEKER
(Get full report from official database of BE for DE KEERSMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KEERSMAEKER
Addition kinds of activities for DE KEERSMAEKER

202600. Vloeistofmelk | Fluid milk
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
14110203. Gneiss, dimensie-steengroeven | Gneiss, dimension-quarrying
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper
31990103. Harnas of harnas delen | Harness or harness parts
33130201. Legeringen, toevoeging, behalve koper: niet gemaakt in hoogovens | Alloys, additive, except copper: not made in blast furnaces
41110401. Commuter rail passagier operatie | Commuter rail passenger operation
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.

Werken bij DE KEERSMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KEERSMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KEERSMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KEERSMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

 • Dynamische orderpickers (M/V) (BEKKEVOORT)

  Regio: BEKKEVOORT

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief in productie van deuren, in Bekkevoort zijn we op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Het is jouw taak om de goederen die op de bestellijst staan te order picken en vervolgens te verzamelen. Enige ervaring als orderpicker is vereist. Je werkt nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidszin. Er heerst een aangename werksfeer in een groeiend bedrijf. Je hebt reeds ervaring opgedaan en bent in het bezit van je heftruckattest.

 • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

 • Monteur (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

 • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

 • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

  Regio: AWANS

  Bedrijf: MCB BELGIQUE

  Type: Vaste Job

  Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

 • Sales Representative Medische Sector (THINES)

  Regio: THINES

  Bedrijf: Talentus Waregem

  Type: Vaste Job

  Je belangrijkste doel is de loyaliteit en ontwikkeling van de klantenportefeuille Je bent verantwoordelijk voor het promoten van het bedrijf en zijn producten en het vergroten van marktaandeel in de bovengenoemde regio Om dit te doen, steun je de prospectie van nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Je beheert de commerciële onderhandelingen en bent verantwoordelijk voor de contracten en de distributie van de producten Bovenop je commerciële taken, komt er een klein deel administratie bij te pas (facturen, bestellingen, ...) en een correct voorraadbeheer (10% van je werktijd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is specialist in het leveren van producten voor eerstehulpverlening, verzorging en hygiëne. De producten zijn zowel bestemd voor de medische wereld als voor de industrie, de gemeenten en steden, arbeiders, scholen, sportcentra enz.

 • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

 • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

Zoek naar antwoorden van DE KEERSMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of DE KEERSMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KEERSMAEKER. Laat een reactie achter voor DE KEERSMAEKER. DE KEERSMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KEERSMAEKER. Leave a respond for DE KEERSMAEKER. DE KEERSMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KEERSMAEKER op de google maps. Adres en contacten DE KEERSMAEKER
Location of DE KEERSMAEKER on the google maps. Address and contacts of DE KEERSMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KEERSMAEKER DE KEERSMAEKER: Univex NV | Didi | PAUL VAN HOLLEBEKE | PH. DEPREZ | MEURS INVESTMENTS

Other related companies as DE KEERSMAEKER: Univex NV | Didi | PAUL VAN HOLLEBEKE | PH. DEPREZ | MEURS INVESTMENTS

DE KEERSMAEKER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KEERSMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01607543945. Het bedrijf DE KEERSMAEKER bevindt zich op het adres: KRUISSTR 16; 9120; BEVEREN (GRAND) - FLANDRE ORIENTALE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DE KEERSMAEKER is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KEERSMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KEERSMAEKER, openstaande posities, locatie van DE KEERSMAEKER op de kaart.

DE KEERSMAEKER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KEERSMAEKER, company assigned to the tax number BE01607543945. The company DE KEERSMAEKER is located at the address: KRUISSTR 16; 9120; BEVEREN (GRAND) - FLANDRE ORIENTALE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DE KEERSMAEKER is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KEERSMAEKER is not available. You also can look at reviews of DE KEERSMAEKER, open positions, location of DE KEERSMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KEERSMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KEERSMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KEERSMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KEERSMAEKER, employees, financial statistics.