PAUL VAN HOLLEBEKE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • PAUL VAN HOLLEBEKE
Private companiesDepository Institutions • PAUL VAN HOLLEBEKE

Contactgegevens PAUL VAN HOLLEBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL VAN HOLLEBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL VAN HOLLEBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 209; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51229595 (+32-51229595) 51229595 (+32-51229595)

Fax (fax): +32 (3) 339-10-37 +32 (3) 339-10-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL VAN HOLLEBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL VAN HOLLEBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL VAN HOLLEBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL VAN HOLLEBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL VAN HOLLEBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL VAN HOLLEBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL VAN HOLLEBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL VAN HOLLEBEKE
Products information PAUL VAN HOLLEBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE01548217773
Ondernemingsnummer: 9859100341
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in PAUL VAN HOLLEBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's; Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL VAN HOLLEBEKE
(Get full report from official database of BE for PAUL VAN HOLLEBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL VAN HOLLEBEKE
Addition kinds of activities for PAUL VAN HOLLEBEKE

379999. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
02790403. Kennels, fokken en verhogen van eigen aandelen | Kennels, breeding and raising own stock
13110300. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
25419904. Ruiten, winkel of lunchroom, geprefabriceerd: hout | Window backs, store or lunchroom, prefabricated: wood
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
34420500. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
39310508. marimba | Marimbas
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
96219903. Spoorweg- en magazijncommissie, overheid | Railroad and warehouse commission, government

Werken bij PAUL VAN HOLLEBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL VAN HOLLEBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL VAN HOLLEBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL VAN HOLLEBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Etudiant (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos client, célèbre pompe à essence dans la Région de Comines, nous sommes à la recherche: Etudiants disponibles le samedi parlant un peu le Néerlandais - Vous avez plus de 18 ans - Vous gérez la caisse et le magasin - Vous préparez les sandwichs pour les clients - Vous nettoyez l'extérieur (Pompes...) - Vous videz les poubelles Vous pouvez vous exprimer en Français et vous avez des bases solides en Néerlandais (Surtout à l'oral) Vous pouvez travailler le samedi de 10h à 14h et pendant les vacances scolaires

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van PAUL VAN HOLLEBEKE in sociale netwerken
Look for responds of PAUL VAN HOLLEBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL VAN HOLLEBEKE. Laat een reactie achter voor PAUL VAN HOLLEBEKE. PAUL VAN HOLLEBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL VAN HOLLEBEKE. Leave a respond for PAUL VAN HOLLEBEKE. PAUL VAN HOLLEBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL VAN HOLLEBEKE op de google maps. Adres en contacten PAUL VAN HOLLEBEKE
Location of PAUL VAN HOLLEBEKE on the google maps. Address and contacts of PAUL VAN HOLLEBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL VAN HOLLEBEKE PAUL VAN HOLLEBEKE: François Maison SPRL | CITIBANK | ANTOINE TIMMERMANS | HAVAN | Ghent Coal Preparation Plant NV

Other related companies as PAUL VAN HOLLEBEKE: François Maison SPRL | CITIBANK | ANTOINE TIMMERMANS | HAVAN | Ghent Coal Preparation Plant NV

PAUL VAN HOLLEBEKE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL VAN HOLLEBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01548217773. Het bedrijf PAUL VAN HOLLEBEKE bevindt zich op het adres: OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 209; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's; Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab. Producten gemaakt in PAUL VAN HOLLEBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAUL VAN HOLLEBEKE is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL VAN HOLLEBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL VAN HOLLEBEKE, openstaande posities, locatie van PAUL VAN HOLLEBEKE op de kaart.

PAUL VAN HOLLEBEKE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL VAN HOLLEBEKE, company assigned to the tax number BE01548217773. The company PAUL VAN HOLLEBEKE is located at the address: OOSTNIEUWKERKSESTEENWEG 209; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's; Kunststofrecipi?nten and -verpakkingen Fab. Products created in PAUL VAN HOLLEBEKE were not found.
The main activity of PAUL VAN HOLLEBEKE is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL VAN HOLLEBEKE is not available. You also can look at reviews of PAUL VAN HOLLEBEKE, open positions, location of PAUL VAN HOLLEBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL VAN HOLLEBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL VAN HOLLEBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL VAN HOLLEBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL VAN HOLLEBEKE, employees, financial statistics.