Didi

Contactgegevens Didi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Didi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Didi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zittert 111 Box 1; 1730; Asse, België

Telefoon (phone): 02 453 02 24 (+32-02 453 02 24) 02 453 02 24 (+32-02 453 02 24)

Fax (fax): +32 (87) 237-22-95 +32 (87) 237-22-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Didi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Didi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Didi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Didi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Didi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Didi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Didi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Didi
Products information Didi

BTW identificatienummer (tax): BE04309631347
Ondernemingsnummer: 5402496337
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Didi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Didi
(Get full report from official database of BE for Didi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Didi
Addition kinds of activities for Didi

422199. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
571400. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
22110505. denims | Denims
28220102. Butadieen-acrylonitril, nitrilrubber, nbr | Butadiene-acrylonitrile, nitrile rubbers, nbr
51691006. Terpentijn | Turpentine
62890300. Beveiligings- en grondstoffenruimten | Security and commodity clearinghouses
73810202. Vingerafdruk service | Fingerprint service
79991400. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
86410201. Alumnivereniging | Alumni association

Werken bij Didi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Didi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Didi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Didi. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Huishoudhulp (M/V) Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Jobstudent Bijrijder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ternat zijn we op zoek naar Jobstudenten voor de functie van bijrijder.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van Didi in sociale netwerken
Look for responds of Didi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Didi. Laat een reactie achter voor Didi. Didi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Didi. Leave a respond for Didi. Didi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Didi op de google maps. Adres en contacten Didi
Location of Didi on the google maps. Address and contacts of Didi

Andere gerelateerde bedrijven als come Didi Didi: FLPAINT TRADE CENTER SPRL | POLETTI-CANO IBACETA | PASCAL OLLIVIER | SONO INDUSTRIES ANTWERP | PIERRE GERARD

Other related companies as Didi: FLPAINT TRADE CENTER SPRL | POLETTI-CANO IBACETA | PASCAL OLLIVIER | SONO INDUSTRIES ANTWERP | PIERRE GERARD

Didi is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Didi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04309631347. Het bedrijf Didi bevindt zich op het adres: Zittert 111 Box 1; 1730; Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 365,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Didi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Didi is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Didi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Didi, openstaande posities, locatie van Didi op de kaart.

Didi is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Didi, company assigned to the tax number BE04309631347. The company Didi is located at the address: Zittert 111 Box 1; 1730; Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 365,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Didi were not found.
The main activity of Didi is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Didi is not available. You also can look at reviews of Didi, open positions, location of Didi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Didi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Didi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Didi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Didi, employees, financial statistics.