CHRISTOPHE BRUNDSEAUX

Contactgegevens CHRISTOPHE BRUNDSEAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTOPHE BRUNDSEAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTOPHE BRUNDSEAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SEPTROUX 6; 4920; AYWAILLE, België

Telefoon (phone): 43845420 (+32-43845420) 43845420 (+32-43845420)

Fax (fax): +32 (61) 530-49-16 +32 (61) 530-49-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTOPHE BRUNDSEAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTOPHE BRUNDSEAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTOPHE BRUNDSEAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTOPHE BRUNDSEAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTOPHE BRUNDSEAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTOPHE BRUNDSEAUX
Products information CHRISTOPHE BRUNDSEAUX

BTW identificatienummer (tax): BE04945739746
Ondernemingsnummer: 6930694580
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTOPHE BRUNDSEAUX
(Get full report from official database of BE for CHRISTOPHE BRUNDSEAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTOPHE BRUNDSEAUX
Addition kinds of activities for CHRISTOPHE BRUNDSEAUX

3493. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
283303. antibiotica | Antibiotics
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
35550305. Vliegtuigen, printers ' | Planes, printers'
82990202. Tutoring school | Tutoring school

Werken bij CHRISTOPHE BRUNDSEAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTOPHE BRUNDSEAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTOPHE BRUNDSEAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTOPHE BRUNDSEAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Regio Sint-Amandsberg (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • 18+ Student magazijnier bij Conway | Vaste vrijdag doorheen het schooljaar (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Studentenjob

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers en orderpickers om de verschillende bestellingen klaar te maken en weg te zetten. Je bent steeds beschikbaar op vrijdag doorheen het schooljaar.

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • FINANCIAL CONTROLLER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf regio Waregem - Kortrijk zoeken we een FINANCIAL CONTROLLER Taken: U komt terecht in een bloeiende KMO en u rapporteert aan de CFO - U staat in voor de maandelijkse afsluitingen & reporting - Berekenen van de KPI's - Marge - en variantie analyse - Budgettering & forecasting - Voorbereiding consolidatie

Zoek naar antwoorden van CHRISTOPHE BRUNDSEAUX in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTOPHE BRUNDSEAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTOPHE BRUNDSEAUX. Laat een reactie achter voor CHRISTOPHE BRUNDSEAUX. CHRISTOPHE BRUNDSEAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTOPHE BRUNDSEAUX. Leave a respond for CHRISTOPHE BRUNDSEAUX. CHRISTOPHE BRUNDSEAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTOPHE BRUNDSEAUX op de google maps. Adres en contacten CHRISTOPHE BRUNDSEAUX
Location of CHRISTOPHE BRUNDSEAUX on the google maps. Address and contacts of CHRISTOPHE BRUNDSEAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTOPHE BRUNDSEAUX CHRISTOPHE BRUNDSEAUX: BELGIUM LIGHTING SA | CHRISTIAAN PERSOONS | Innotech BVBA | PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU | Delarge

Other related companies as CHRISTOPHE BRUNDSEAUX: BELGIUM LIGHTING SA | CHRISTIAAN PERSOONS | Innotech BVBA | PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU | Delarge

CHRISTOPHE BRUNDSEAUX is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04945739746. Het bedrijf CHRISTOPHE BRUNDSEAUX bevindt zich op het adres: RUE DE SEPTROUX 6; 4920; AYWAILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
De hoofdactiviteit van CHRISTOPHE BRUNDSEAUX is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTOPHE BRUNDSEAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, openstaande posities, locatie van CHRISTOPHE BRUNDSEAUX op de kaart.

CHRISTOPHE BRUNDSEAUX is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, company assigned to the tax number BE04945739746. The company CHRISTOPHE BRUNDSEAUX is located at the address: RUE DE SEPTROUX 6; 4920; AYWAILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Abattage d'Arbres,Elagage des Arbres..
The main activity of CHRISTOPHE BRUNDSEAUX is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTOPHE BRUNDSEAUX is not available. You also can look at reviews of CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, open positions, location of CHRISTOPHE BRUNDSEAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTOPHE BRUNDSEAUX, employees, financial statistics.