PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU
Private companiesHolding and Other Investment Offices • PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU

Contactgegevens PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheirlinckxstraat 17; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 825 73 50 (+32-03 825 73 50) 03 825 73 50 (+32-03 825 73 50)

Fax (fax): +32 (56) 461-48-20 +32 (56) 461-48-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU
Products information PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE09685241699
Ondernemingsnummer: 8057891845
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 563,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Psychotherapists and psychoanalysts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU
(Get full report from official database of BE for PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU
Addition kinds of activities for PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU

3991. Borstels en borstels | Brooms and brushes
569902. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
20150201. Eenden, verwerkt, NSK | Ducks, processed, nsk
31619905. Muziekinstrumenten gevallen | Musical instrument cases
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating

Werken bij PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU. Laat een reactie achter voor PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU. PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU. Leave a respond for PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU. PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU op de google maps. Adres en contacten PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU
Location of PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU on the google maps. Address and contacts of PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU: JOANNES GOOSSENS | CIRCUIT ZOLDER | Jardins Jean-Louis Theys SPRL | ISABELLE DE MOFFARTS D?HOUCHEN?E | Cercle (Au)

Other related companies as PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU: JOANNES GOOSSENS | CIRCUIT ZOLDER | Jardins Jean-Louis Theys SPRL | ISABELLE DE MOFFARTS D?HOUCHEN?E | Cercle (Au)

PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09685241699. Het bedrijf PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU bevindt zich op het adres: Scheirlinckxstraat 17; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 563,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Psychotherapists and psychoanalysts. Producten gemaakt in PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, openstaande posities, locatie van PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU op de kaart.

PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, company assigned to the tax number BE09685241699. The company PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU is located at the address: Scheirlinckxstraat 17; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 563,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Psychotherapists and psychoanalysts. Products created in PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU were not found.
The main activity of PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU is not available. You also can look at reviews of PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, open positions, location of PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PSYCHOTHERAPEUTISCH KONSULTATIEBUREAU, employees, financial statistics.