Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA
Private companiesCoal Mining • Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA

Contactgegevens Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schorvoortstraat 88; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 36 99 (+32-014 41 36 99) 014 41 36 99 (+32-014 41 36 99)

Fax (fax): 014 43 70 23 (+32-014 43 70 23) 014 43 70 23 (+32-014 43 70 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA
Products information Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05808715820
Ondernemingsnummer: 8731903076
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 518,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Window cleaners

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA

8011. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
02730101. Catfish boerderij | Catfish farm
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
35650201. Zak open, vullen en sluiten machines | Bag opening, filling, and closing machines
37990200. Recreatievoertuigen | Recreational vehicles
38250304. Demandmeters, elektrisch | Demand meters, electric
59991202. Sauna apparatuur en benodigdheden | Sauna equipment and supplies

Werken bij Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Verkoper - verkoopster Vis-afdeling MAKRO Eke voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vis-afdeling bij Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal instaan voor het bedienen van de klanten, klaarzetten van bestellingen, aanvullen van de afdeling, controle op kwaliteit, onderhoud van de afdeling, ...

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Huishoudhulp regio Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BRIGHT SQUAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp neem je het huishouden van je klanten in handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen, enz.. Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gespecialiseerd in het produceren van tegels en klinkers.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

Zoek naar antwoorden van Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA. Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA. Leave a respond for Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA. Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA
Location of Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA: CENTEA | LEBERG BRONNEN NV MINAK | UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | ROSGO

Other related companies as Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA: CENTEA | LEBERG BRONNEN NV MINAK | UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | ROSGO

Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05808715820. Het bedrijf Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Schorvoortstraat 88; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 518,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners.
De hoofdactiviteit van Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA op de kaart.

Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE05808715820. The company Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA is located at the address: Schorvoortstraat 88; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 518,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners.
The main activity of Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, open positions, location of Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smets H Schoonmaakbedrijf BVBA, employees, financial statistics.