UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS
Private companiesCoal Mining • UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS

Contactgegevens UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE ABDIJSTRAAT 24; 9031; DRONGEN, België

Telefoon (phone): 92611615 (+32-92611615) 92611615 (+32-92611615)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS
Products information UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Chronos,Montres,Flik Flak.

Product categorie (product category): Swatch. Swatch. Swatch. Equipement photographique. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs and équipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS
(Get full report from official database of BE for UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS
Addition kinds of activities for UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
26530000. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
36410201. Elektrotherapeutische lampeenheden | Electrotherapeutic lamp units
39619902. Parels, kunstmatig | Pearls, artificial
50850803. Bort | Bort
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds

Werken bij UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er Sanitaire (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Anderlecht zijn wij op zoek naar een tweetalige verko(o)p(st)er met ervaring/kennis van sanitaire. Je onthaalt klanten in de showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma badkamers. Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Financieel Analist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MARTENS & BRIJS

    Type: Vaste Job

    Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

  • All round administratief bediende ( vast contract ) FT of 4/5 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO regio Waregem zoeken wij een administratief bediende op de aankoopdienst. - Je staat de aankoop manager bij in zijn projecten . - Administratieve ondersteuning van de aankoopdossiers - Leveranciers contacteren om de bestellingen op te volgen . - Voorraadbeheer . De staat ook in voor de offerte opmaak en opvolging . Onderingave , telefonische contacten met de klanten , ... Deze functie is een doorgroeifunctie naar een volwaardige aankoop . ( prijzen onderhandelen , projecten beheren , prijzen vergelijken van de leveranciers , ...)

Zoek naar antwoorden van UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS in sociale netwerken
Look for responds of UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS. Laat een reactie achter voor UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS. UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS. Leave a respond for UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS. UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS op de google maps. Adres en contacten UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS
Location of UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS on the google maps. Address and contacts of UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS

Andere gerelateerde bedrijven als come UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS: Granidesign-Hanot SA | American Video | MARIUS INVEST | HAL-MOTOR AUTOBEDRIJF | Metal Forming SA

Other related companies as UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS: Granidesign-Hanot SA | American Video | MARIUS INVEST | HAL-MOTOR AUTOBEDRIJF | Metal Forming SA

UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS bevindt zich op het adres: OUDE ABDIJSTRAAT 24; 9031; DRONGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Swatch. Swatch. Swatch. Equipement photographique. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs and équipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Chronos,Montres,Flik Flak..
De hoofdactiviteit van UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, openstaande posities, locatie van UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, company assigned to the tax number BE05947143554. The company UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS is located at the address: OUDE ABDIJSTRAAT 24; 9031; DRONGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Swatch. Swatch. Swatch. Equipement photographique. Electroménager,télévisions and radios. Ordinateurs and équipement informatique. List of products are Produits: Chronos,Montres,Flik Flak..
The main activity of UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS is not available. You also can look at reviews of UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, open positions, location of UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UURWERKEN JUWELEN ALEX MOENS, employees, financial statistics.