LW & N Cleaning BVBA

Contactgegevens LW & N Cleaning BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LW & N Cleaning BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LW & N Cleaning BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vorstse Baan 38; 2431; Laakdal (Veerle), België

Telefoon (phone): 014 84 09 88; 0495 57 32 53 (+32-014 84 09 88; 0495 57 32 53) 014 84 09 88; 0495 57 32 53 (+32-014 84 09 88; 0495 57 32 53)

Fax (fax): 014 84 09 88 (+32-014 84 09 88) 014 84 09 88 (+32-014 84 09 88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LW & N Cleaning BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LW & N Cleaning BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LW & N Cleaning BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LW & N Cleaning BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LW & N Cleaning BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LW & N Cleaning BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LW & N Cleaning BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LW & N Cleaning BVBA
Products information LW & N Cleaning BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08356445312
Ondernemingsnummer: 6458831787
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Window cleaners; Rugs & carpets - Cleaning

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LW & N Cleaning BVBA
(Get full report from official database of BE for LW & N Cleaning BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LW & N Cleaning BVBA
Addition kinds of activities for LW & N Cleaning BVBA

179199. Structurele stalen erectie, nec | Structural steel erection, nec
512203. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
22119912. Luier stoffen, nec | Diaper fabrics, nec
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
33649902. Titanium sterven gietstukken | Titanium die-castings
38120116. gyroscopen | Gyroscopes
50910603. fietsen | Bicycles
57120000. Meubelwinkels | Furniture stores
86990204. Leeskamer, religieuze materialen | Reading room, religious materials

Werken bij LW & N Cleaning BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LW & N Cleaning BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LW & N Cleaning BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LW & N Cleaning BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Bediende verkoper Colruyt Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

  • Technieker Centrale verwarming & Sanitair installaties (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar techniekers(met enige administratie) Heb je een diploma Centrale verwarming en sanitair/ + ervaring op zak? Ben je gebeten om problemen op te sporen en op te lossen? Administratie(rapporteringen) schrikt jou niet af? Voel je de kriebel? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van LW & N Cleaning BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LW & N Cleaning BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LW & N Cleaning BVBA. Laat een reactie achter voor LW & N Cleaning BVBA. LW & N Cleaning BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LW & N Cleaning BVBA. Leave a respond for LW & N Cleaning BVBA. LW & N Cleaning BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LW & N Cleaning BVBA op de google maps. Adres en contacten LW & N Cleaning BVBA
Location of LW & N Cleaning BVBA on the google maps. Address and contacts of LW & N Cleaning BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LW & N Cleaning BVBA LW & N Cleaning BVBA: FLCHEMION BVBA | B & S (BUSINESS & SHOW SYNTAGMES) | VIDEOTHEEK CLASSICS | EDOUARD CLAESSEN | STEPHANO

Other related companies as LW & N Cleaning BVBA: FLCHEMION BVBA | B & S (BUSINESS & SHOW SYNTAGMES) | VIDEOTHEEK CLASSICS | EDOUARD CLAESSEN | STEPHANO

LW & N Cleaning BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LW & N Cleaning BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08356445312. Het bedrijf LW & N Cleaning BVBA bevindt zich op het adres: Vorstse Baan 38; 2431; Laakdal (Veerle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Window cleaners; Rugs & carpets - Cleaning.
De hoofdactiviteit van LW & N Cleaning BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LW & N Cleaning BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LW & N Cleaning BVBA, openstaande posities, locatie van LW & N Cleaning BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LW & N Cleaning BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LW & N Cleaning BVBA, company assigned to the tax number BE08356445312. The company LW & N Cleaning BVBA is located at the address: Vorstse Baan 38; 2431; Laakdal (Veerle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Janitor service. List of products are Window cleaners; Rugs & carpets - Cleaning.
The main activity of LW & N Cleaning BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LW & N Cleaning BVBA is not available. You also can look at reviews of LW & N Cleaning BVBA, open positions, location of LW & N Cleaning BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LW & N Cleaning BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LW & N Cleaning BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LW & N Cleaning BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LW & N Cleaning BVBA, employees, financial statistics.