STEPHANO

Contactgegevens STEPHANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 43; 9310; AALST, België

Telefoon (phone): 53673540 (+32-53673540) 53673540 (+32-53673540)

Fax (fax): +32 (71) 592-60-53 +32 (71) 592-60-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHANO
Products information STEPHANO

BTW identificatienummer (tax): BE04942993164
Ondernemingsnummer: 3418914794
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Vêtements: Jeans & denim.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHANO
(Get full report from official database of BE for STEPHANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHANO
Addition kinds of activities for STEPHANO

873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
22410408. Strapping webs | Strapping webs
30110103. Auto binnenbuizen | Automobile inner tubes
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
35990303. Machinebouw, werk en reparatie | Machine shop, jobbing and repair
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service
86110104. Vereniging openbare verenigingen | Public utility association

Werken bij STEPHANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Backend Developer (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: VERSO

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdagingen • Als Developer bij Audience Advantage werk je nauw samen met het technisch team en het productieteam. • Je ontwikkelt en onderhoudt een innovatieve en technisch sterke apps, integreert deze met back-end systemen en CRM’s. Hierbij zorg jij voor de correcte opzet van de app, je kiest de juiste 3rd party componenten en SDK’s, en zorgt uiteraard ook voor het hardcore development! • Je coacht, helpt en ondersteunt jouw collega’s en neemt mee de verantwoordelijkheid op in het technisch opleveren van het project. • Je denkt mee over features, applicaties en innovatieve oplossingen.

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • ayurvedisch therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ayurvedisch therapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van STEPHANO in sociale netwerken
Look for responds of STEPHANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHANO. Laat een reactie achter voor STEPHANO. STEPHANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHANO. Leave a respond for STEPHANO. STEPHANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHANO op de google maps. Adres en contacten STEPHANO
Location of STEPHANO on the google maps. Address and contacts of STEPHANO

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHANO STEPHANO: DIRK PAPPIJN | THE BOTTLE SHOP | Colpin H | CR?CHE COMMUNALE | Komatsu Europe International nv

Other related companies as STEPHANO: DIRK PAPPIJN | THE BOTTLE SHOP | Colpin H | CR?CHE COMMUNALE | Komatsu Europe International nv

STEPHANO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942993164. Het bedrijf STEPHANO bevindt zich op het adres: DORP 43; 9310; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Jeans & denim..
De hoofdactiviteit van STEPHANO is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHANO, openstaande posities, locatie van STEPHANO op de kaart.

STEPHANO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEPHANO, company assigned to the tax number BE04942993164. The company STEPHANO is located at the address: DORP 43; 9310; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Jeans & denim..
The main activity of STEPHANO is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHANO is not available. You also can look at reviews of STEPHANO, open positions, location of STEPHANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHANO, employees, financial statistics.