CHAMP DE MARS (le) SPRL

Contactgegevens CHAMP DE MARS (le) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAMP DE MARS (le) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAMP DE MARS (le) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Trois Tilleuls 22; 1457; Walhain (Tourinnes-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 010 65 50 16; 0477 22 79 53 (+32-010 65 50 16; 0477 22 79 53) 010 65 50 16; 0477 22 79 53 (+32-010 65 50 16; 0477 22 79 53)

Fax (fax): 0477 22 79 53; 010 65 50 16 (+32-0477 22 79 53; 010 65 50 16) 0477 22 79 53; 010 65 50 16 (+32-0477 22 79 53; 010 65 50 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAMP DE MARS (le) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAMP DE MARS (le) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAMP DE MARS (le) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAMP DE MARS (le) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAMP DE MARS (le) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAMP DE MARS (le) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAMP DE MARS (le) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAMP DE MARS (le) SPRL
Products information CHAMP DE MARS (le) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05243194580
Ondernemingsnummer: 3856445312
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in CHAMP DE MARS (le) SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAMP DE MARS (le) SPRL
(Get full report from official database of BE for CHAMP DE MARS (le) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAMP DE MARS (le) SPRL
Addition kinds of activities for CHAMP DE MARS (le) SPRL

3542. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
736102. registries | Registries
07829901. Bermuda sprigging diensten | Bermuda sprigging services
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij CHAMP DE MARS (le) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAMP DE MARS (le) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAMP DE MARS (le) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAMP DE MARS (le) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Verpakker pakketten (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Verpakker Pakketten sta je in voor volgende taken: Het maken van pakketten aan lange tafels Sorteren van materiaal en in juiste dozen steken Opmaak van VK admin, zakken kantoormateriaal, en pakketten stembiljetten

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Student administratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • STUDENT COPYWRITING (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een gerenommeerd bedrijf in Maldegem een STUDENT die 1 à 2 dagen per week (afhankelijk van je lessenrooster) zal instaan voor het SCHRIJVEN EN COPYWRITEN van teksten. Hoofdtaak Het doel is om de website te vernieuwen en er zoekwoorden in te verwerken waarmee Roxell sneller gevonden kan worden. Kennis van keywordanalyse is dan ook mooi meegenomen. Extra taken Dit wordt aangevuld met het schrijven van teksten in Nederlands en Engels en andere ad hoc marketing taken.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een verpleegkundige (m/v) voor de dienst spoedgevallen

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

Zoek naar antwoorden van CHAMP DE MARS (le) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CHAMP DE MARS (le) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAMP DE MARS (le) SPRL. Laat een reactie achter voor CHAMP DE MARS (le) SPRL. CHAMP DE MARS (le) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAMP DE MARS (le) SPRL. Leave a respond for CHAMP DE MARS (le) SPRL. CHAMP DE MARS (le) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAMP DE MARS (le) SPRL op de google maps. Adres en contacten CHAMP DE MARS (le) SPRL
Location of CHAMP DE MARS (le) SPRL on the google maps. Address and contacts of CHAMP DE MARS (le) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAMP DE MARS (le) SPRL CHAMP DE MARS (le) SPRL: Coninx Jozef | HOFFY?S RESTAURANT | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | CENTRE M?DICAL GACHARD | Volckaerts W

Other related companies as CHAMP DE MARS (le) SPRL: Coninx Jozef | HOFFY?S RESTAURANT | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | CENTRE M?DICAL GACHARD | Volckaerts W

CHAMP DE MARS (le) SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAMP DE MARS (le) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05243194580. Het bedrijf CHAMP DE MARS (le) SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Trois Tilleuls 22; 1457; Walhain (Tourinnes-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Janitor service. Producten gemaakt in CHAMP DE MARS (le) SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAMP DE MARS (le) SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAMP DE MARS (le) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAMP DE MARS (le) SPRL, openstaande posities, locatie van CHAMP DE MARS (le) SPRL op de kaart.

CHAMP DE MARS (le) SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAMP DE MARS (le) SPRL, company assigned to the tax number BE05243194580. The company CHAMP DE MARS (le) SPRL is located at the address: Rue des Trois Tilleuls 22; 1457; Walhain (Tourinnes-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Janitor service. Products created in CHAMP DE MARS (le) SPRL were not found.
The main activity of CHAMP DE MARS (le) SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAMP DE MARS (le) SPRL is not available. You also can look at reviews of CHAMP DE MARS (le) SPRL, open positions, location of CHAMP DE MARS (le) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAMP DE MARS (le) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAMP DE MARS (le) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAMP DE MARS (le) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAMP DE MARS (le) SPRL, employees, financial statistics.