Coninx Jozef

Contactgegevens Coninx Jozef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coninx Jozef: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coninx Jozef

Regio (region): Beringen, België

Adres (address): Helderbeekstraat 27 3582 Koersel (Beringen), België

Telefoon (phone): +32 (67) 780-38-74 +32 (67) 780-38-74

Fax (fax): +32 (9) 745-34-48 +32 (9) 745-34-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coninx Jozef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coninx Jozef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coninx Jozef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coninx Jozef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coninx Jozef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coninx Jozef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coninx Jozef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coninx Jozef
Products information Coninx Jozef

BTW identificatienummer (tax): BE02490295410
Ondernemingsnummer: 8399566650
Hoofdstad (capital): 464,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Coninx Jozef zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coninx Jozef
(Get full report from official database of BE for Coninx Jozef)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coninx Jozef
Addition kinds of activities for Coninx Jozef

599911. Huisdieren en huisdieren benodigdheden | Pets and pet supplies
792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
832204. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
34699908. Machine onderdelen, gestempeld of geperst metaal | Machine parts, stamped or pressed metal
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec

Werken bij Coninx Jozef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coninx Jozef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coninx Jozef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coninx Jozef. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Productiemedewerker te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een gekende producent van matrassen en boxsprings regio Lokeren, ze zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je zal werken op de stikafdeling

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Sales talent voor Belgie/Luxemburg (M/V) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, fabrikant van wereldbekende fine art- & hobby merken zoeken wij een gedreven accountmanager. De kwaliteitsproducten worden vanuit Nederland naar ruim 80 landen geëxporteerd. Het bedrijf heeft meerdere internationale verkoop- en distributieorganisaties. Voor de verkooporganisatie in de Benelux zijn ze op zoek naar een accoutmanager die het bestaande salesteam komt ondersteunen. - U positioneert onze producten bij bestaande klanten en bouwt de relaties met deze klanten uit. Hierbij adviseert u hen onder andere met welke assortimentskeuze ze hun omzet kunnen doen groeien. U bepaalt samen met hen acties op de werkvloer. - U identificeert en ontwikkelt nieuwe business opportuniteiten door middel van actieve prospectie. - Aan de hand van vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten, initieert en ontwikkelt u marketing- en verkoopactiviteiten voor en met uw klanten - Tevens bent u verantwoordlijk voor het opstellen van een account plan ter klant (op basis van de vooraf bepaalde doelstellingen en budgetten) en zorgt u voor de opvolging, forecasting en budgettering van uw account plan. - U verzorgt zowel nieuwe installaties bij de klanten en/of uitbreidingen van producten - U rapporteert al uw activiteiten op wekelijkse basis aan de Sales Manager.

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Studiebegeleider wiskunde/statistiek (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor wiskunde en/of statistiek aan studenten uit 1e of 2e (soms 3e) bachelor van verschillende richtingen (hogeschool en universiteit). De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

Zoek naar antwoorden van Coninx Jozef in sociale netwerken
Look for responds of Coninx Jozef in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coninx Jozef. Laat een reactie achter voor Coninx Jozef. Coninx Jozef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coninx Jozef. Leave a respond for Coninx Jozef. Coninx Jozef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coninx Jozef op de google maps. Adres en contacten Coninx Jozef
Location of Coninx Jozef on the google maps. Address and contacts of Coninx Jozef

Andere gerelateerde bedrijven als come Coninx Jozef Coninx Jozef: Slosse E (Thuur) | Franchimont | RUDY VAN DEN EECKHOUT | L. COELST | HUIS GERARD DAREL

Other related companies as Coninx Jozef: Slosse E (Thuur) | Franchimont | RUDY VAN DEN EECKHOUT | L. COELST | HUIS GERARD DAREL

Coninx Jozef is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Beringen, België. De volledige naam van het bedrijf is Coninx Jozef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02490295410. Het bedrijf Coninx Jozef bevindt zich op het adres: Helderbeekstraat 27 3582 Koersel (Beringen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 464,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Coninx Jozef zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coninx Jozef is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coninx Jozef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coninx Jozef, openstaande posities, locatie van Coninx Jozef op de kaart.

Coninx Jozef is a company, that was registered 2008 in Beringen region, Belgium. Full name of company is Coninx Jozef, company assigned to the tax number BE02490295410. The company Coninx Jozef is located at the address: Helderbeekstraat 27 3582 Koersel (Beringen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 464,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Coninx Jozef were not found.
The main activity of Coninx Jozef is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coninx Jozef is not available. You also can look at reviews of Coninx Jozef, open positions, location of Coninx Jozef on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coninx Jozef, Beringen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coninx Jozef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coninx Jozef, Beringen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coninx Jozef, employees, financial statistics.