Slosse E (Thuur)

Contactgegevens Slosse E (Thuur): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Slosse E (Thuur): address, phone, fax, email, website, opening hours

Slosse E (Thuur)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dronkaertstraat 152; 8930; Menen (Rekkem), België

Telefoon (phone): 056 41 75 90 (+32-056 41 75 90) 056 41 75 90 (+32-056 41 75 90)

Fax (fax): +32 (87) 145-48-42 +32 (87) 145-48-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Slosse E (Thuur): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Slosse E (Thuur)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Slosse E (Thuur)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Slosse E (Thuur), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Slosse E (Thuur). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Slosse E (Thuur), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Slosse E (Thuur). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Slosse E (Thuur)
Products information Slosse E (Thuur)

BTW identificatienummer (tax): BE07250946044
Ondernemingsnummer: 5967468261
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Slosse E (Thuur) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gas - Household

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Slosse E (Thuur)
(Get full report from official database of BE for Slosse E (Thuur))

Aanvulling soorten activiteiten voor Slosse E (Thuur)
Addition kinds of activities for Slosse E (Thuur)

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
02790403. Kennels, fokken en verhogen van eigen aandelen | Kennels, breeding and raising own stock
22310207. Refinishing doek van wol, haarhaar of soortgelijke stof | Refinishing cloth of wool, mohair or similar fabric
32759900. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
34919908. Stoomvallen | Steam traps
36699901. Intercommunicatiesystemen, elektrisch | Intercommunication systems, electric
50999915. Toiletten, draagbaar | Toilets, portable
76940202. Herbouw van motoren, behalve auto's | Rebuilding motors, except automotive

Werken bij Slosse E (Thuur): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Slosse E (Thuur): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Slosse E (Thuur). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Slosse E (Thuur). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Takeldienstchauffeur C/CE (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als takelwagenchauffeur zal je rondrijden om auto's te takelen hoofdzakelijk in Belgie, soms ga je ook naar Frankrijk (tot Bordeaux, Lion) dan zal U 2 a 3 nachten uitslapen. Je wordt tewerkgesteld in een fulltime uurrrooster, soms dienen er overuren gepresteerd te worden maar ze proberen dit te beperken. 'S morgens zal je vroeg beginnen (5u) om voor de files te zijn, flexibiliteit is hier dus wel belangrijk.

  • Sales Manager (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Preventieadviseur (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een textielbedrijf in de regio van Komen, zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur m/v: Functie: - Je bent verantwoordelijk dat al de activiteiten binnen de vestiging verlopen volgens het EHS beleid - Je bewaakt de naleving van veiligheids-, milieu- en gezondheidsprocedures, stelt beleidsondersteunende processen op - Je adviseert de leiding van de vestiging inzake problematieken, risico's en oplossingen

  • Huishoudhulp in Brugge en omstreken (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

  • BUITENSCHRIJNWERKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, actief in allerhande renovatiewerken bij particulieren, zijn we op zoek naar een buitenschrijnwerker. In deze job zal je o.a. instaan voor het volgende: Plaatsen van ramen en deuren in PVC, hout - aluminium Plaatsen van handbediende en geautomatiseerde poorten Maken van gebintes voor daken en platformen Veranda's met hout-, PVC- en aluminiumstructuur

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

Zoek naar antwoorden van Slosse E (Thuur) in sociale netwerken
Look for responds of Slosse E (Thuur) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Slosse E (Thuur). Laat een reactie achter voor Slosse E (Thuur). Slosse E (Thuur) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Slosse E (Thuur). Leave a respond for Slosse E (Thuur). Slosse E (Thuur) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Slosse E (Thuur) op de google maps. Adres en contacten Slosse E (Thuur)
Location of Slosse E (Thuur) on the google maps. Address and contacts of Slosse E (Thuur)

Andere gerelateerde bedrijven als come Slosse E (Thuur) Slosse E (Thuur): COIFFURE ERNA | PHILIPPE WANTEN | BOUTTENS & PARTNERS | ECOLE MATERN. COMMUNALE | MEWAF BARRO

Other related companies as Slosse E (Thuur): COIFFURE ERNA | PHILIPPE WANTEN | BOUTTENS & PARTNERS | ECOLE MATERN. COMMUNALE | MEWAF BARRO

Slosse E (Thuur) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Slosse E (Thuur), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07250946044. Het bedrijf Slosse E (Thuur) bevindt zich op het adres: Dronkaertstraat 152; 8930; Menen (Rekkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Gas - Household. Producten gemaakt in Slosse E (Thuur) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Slosse E (Thuur) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Slosse E (Thuur) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Slosse E (Thuur), openstaande posities, locatie van Slosse E (Thuur) op de kaart.

Slosse E (Thuur) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Slosse E (Thuur), company assigned to the tax number BE07250946044. The company Slosse E (Thuur) is located at the address: Dronkaertstraat 152; 8930; Menen (Rekkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Gas - Household. Products created in Slosse E (Thuur) were not found.
The main activity of Slosse E (Thuur) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Slosse E (Thuur) is not available. You also can look at reviews of Slosse E (Thuur), open positions, location of Slosse E (Thuur) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Slosse E (Thuur), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Slosse E (Thuur), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Slosse E (Thuur), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Slosse E (Thuur), employees, financial statistics.