A.A.C. & G./VAN TOMME

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • A.A.C. & G./VAN TOMME
Private companiesTransportation Equipment • A.A.C. & G./VAN TOMME

Contactgegevens A.A.C. & G./VAN TOMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A.C. & G./VAN TOMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A.C. & G./VAN TOMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Moorselestraat 139; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 0475 51 54 18 (+32-0475 51 54 18) 0475 51 54 18 (+32-0475 51 54 18)

Fax (fax): +32 (63) 256-68-27 +32 (63) 256-68-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A.C. & G./VAN TOMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A.C. & G./VAN TOMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A.C. & G./VAN TOMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A.C. & G./VAN TOMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A.C. & G./VAN TOMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A.C. & G./VAN TOMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A.C. & G./VAN TOMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A.C. & G./VAN TOMME
Products information A.A.C. & G./VAN TOMME

BTW identificatienummer (tax): BE07442382812
Ondernemingsnummer: 4138519287
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Janitor service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A.C. & G./VAN TOMME
(Get full report from official database of BE for A.A.C. & G./VAN TOMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A.C. & G./VAN TOMME
Addition kinds of activities for A.A.C. & G./VAN TOMME

235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
832203. Emergency Social Services | Emergency social services
20330102. Catsup: verpakt in blikjes, potten, enz. | Catsup: packaged in cans, jars, etc.
38229912. Limietcontroles, residentiële en commerciële verwarmingssoorten | Limit controls, residential and commercial heating types
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
39310212. Zithers en onderdelen | Zithers and parts
50729907. Beveiligingsapparatuur, sloten | Security devices, locks
57139903. Linoleum | Linoleum
72190000. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec

Werken bij A.A.C. & G./VAN TOMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A.C. & G./VAN TOMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A.C. & G./VAN TOMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A.C. & G./VAN TOMME. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Orderpicker (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een leuk familiebedrijf zijn we op zoek naar gedreven en positief ingestelde collega\\\'s die willen werken in de logistieke omgeving. Taken: - Je gaat aan de slag als orderpicker in het magazijn. - Met behulp van de scanner verzamel je onderdelen voor onze klant. - Je zorgt ervoor dat elk onderdeel wordt voorzien van een label en geplaatst wordt op de juiste plaats. - Alles moet gecontroleerd worden op kwantiteit en kwaliteit. - Werkruimte netjes houden is ook een belangrijke taak.

  • chefkok (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • JOBSTUDENT voor het afwerken en verpakken van duurzaam keukengerei (m/v) (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    * AFWERKEN: je maakt houten keukengerei klaar voor verkoop: je controleert de kwaliteit, schuurt bij indien nodig en plaatst een brandstempel * INPAKKEN: je labelt en pakt de producten in voor verkoop in zakjes en erna in grotere dozen * SOFTWARE GEBRUIKEN: je gebruikt onze software om je taken op te roepen en te registreren en om barcodes te checken

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

Zoek naar antwoorden van A.A.C. & G./VAN TOMME in sociale netwerken
Look for responds of A.A.C. & G./VAN TOMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A.C. & G./VAN TOMME. Laat een reactie achter voor A.A.C. & G./VAN TOMME. A.A.C. & G./VAN TOMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A.C. & G./VAN TOMME. Leave a respond for A.A.C. & G./VAN TOMME. A.A.C. & G./VAN TOMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A.C. & G./VAN TOMME op de google maps. Adres en contacten A.A.C. & G./VAN TOMME
Location of A.A.C. & G./VAN TOMME on the google maps. Address and contacts of A.A.C. & G./VAN TOMME

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A.C. & G./VAN TOMME A.A.C. & G./VAN TOMME: IPPA | VENTURA | De Smet Els | GARAGE THEYS DENIS | ETS. DOYEN

Other related companies as A.A.C. & G./VAN TOMME: IPPA | VENTURA | De Smet Els | GARAGE THEYS DENIS | ETS. DOYEN

A.A.C. & G./VAN TOMME is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A.C. & G./VAN TOMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07442382812. Het bedrijf A.A.C. & G./VAN TOMME bevindt zich op het adres: Moorselestraat 139; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 211,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Janitor service. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van A.A.C. & G./VAN TOMME is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A.C. & G./VAN TOMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A.C. & G./VAN TOMME, openstaande posities, locatie van A.A.C. & G./VAN TOMME op de kaart.

A.A.C. & G./VAN TOMME is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A.C. & G./VAN TOMME, company assigned to the tax number BE07442382812. The company A.A.C. & G./VAN TOMME is located at the address: Moorselestraat 139; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 211,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Janitor service. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of A.A.C. & G./VAN TOMME is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A.C. & G./VAN TOMME is not available. You also can look at reviews of A.A.C. & G./VAN TOMME, open positions, location of A.A.C. & G./VAN TOMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A.C. & G./VAN TOMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A.C. & G./VAN TOMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A.C. & G./VAN TOMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A.C. & G./VAN TOMME, employees, financial statistics.