ETS. DOYEN

Contactgegevens ETS. DOYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. DOYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. DOYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MAUBEUGE 244; 7022; MONS, België

Telefoon (phone): 65336753 (+32-65336753) 65336753 (+32-65336753)

Fax (fax): +32 (11) 714-41-44 +32 (11) 714-41-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. DOYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. DOYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. DOYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. DOYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. DOYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. DOYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. DOYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. DOYEN
Products information ETS. DOYEN

BTW identificatienummer (tax): BE06247894287
Ondernemingsnummer: 5065490722
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central.

Product categorie (product category): Plomberie, chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. DOYEN
(Get full report from official database of BE for ETS. DOYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. DOYEN
Addition kinds of activities for ETS. DOYEN

267903. Behang | Wallpaper
731903. Lucht reclame diensten | Aerial advertising services
35320205. Concentratie machines (metallurgische of mijnbouw) | Concentration machinery (metallurgical or mining)
52610102. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
75199902. Reizen, kamperen of recreatie aanhanger verhuur | Travel, camping or recreational trailer rental
78220102. Filmuitwisseling, film | Film exchange, motion picture
83229903. Settlement house | Settlement house

Werken bij ETS. DOYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. DOYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. DOYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. DOYEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior bachelors voor hoofdzetel bank (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Start People Call Brussels /Bruxelles

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je recent je bachelordiploma behaald en wil je graag je carrière in de bancaire sector starten? Solliciteer dan snel! Voor een grote bank zijn we op zoek naar verschillende young graduates om als administratief medewerker op departementen zoals Sales, Marketing, Budget control, Legal, Collections etc. te werken. In principe start je als tijdelijke medewerker voor +- 1 jaar, maar indien je goed werk levert, zijn er zeker mogelijkheden om nadien andere functies te bekleden. Uit ervaring is gebleken dat heel wat tijdelijke medewerkers uiteindelijk een vast contract hebben gekregen.

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

  • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van ETS. DOYEN in sociale netwerken
Look for responds of ETS. DOYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. DOYEN. Laat een reactie achter voor ETS. DOYEN. ETS. DOYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. DOYEN. Leave a respond for ETS. DOYEN. ETS. DOYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. DOYEN op de google maps. Adres en contacten ETS. DOYEN
Location of ETS. DOYEN on the google maps. Address and contacts of ETS. DOYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. DOYEN ETS. DOYEN: LUC VAN MIEGHEM | Q8 | R. ENT. DISON VERVIERS | DE ROUCK-VERHELLEN | DE POST

Other related companies as ETS. DOYEN: LUC VAN MIEGHEM | Q8 | R. ENT. DISON VERVIERS | DE ROUCK-VERHELLEN | DE POST

ETS. DOYEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. DOYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06247894287. Het bedrijf ETS. DOYEN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MAUBEUGE 244; 7022; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 788,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
De hoofdactiviteit van ETS. DOYEN is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. DOYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. DOYEN, openstaande posities, locatie van ETS. DOYEN op de kaart.

ETS. DOYEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. DOYEN, company assigned to the tax number BE06247894287. The company ETS. DOYEN is located at the address: CHAUSS?E DE MAUBEUGE 244; 7022; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 788,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Plomberie, chauffage and installations sanitaires. List of products are Installation & Entretien: Installation de Chauffage Central..
The main activity of ETS. DOYEN is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. DOYEN is not available. You also can look at reviews of ETS. DOYEN, open positions, location of ETS. DOYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. DOYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. DOYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. DOYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. DOYEN, employees, financial statistics.