POLYCLINIQUE DE LA ROUE

Contactgegevens POLYCLINIQUE DE LA ROUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POLYCLINIQUE DE LA ROUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

POLYCLINIQUE DE LA ROUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 1125; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25239754 (+32-25239754) 25239754 (+32-25239754)

Fax (fax): +32 (69) 543-61-48 +32 (69) 543-61-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POLYCLINIQUE DE LA ROUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POLYCLINIQUE DE LA ROUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POLYCLINIQUE DE LA ROUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POLYCLINIQUE DE LA ROUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POLYCLINIQUE DE LA ROUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POLYCLINIQUE DE LA ROUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POLYCLINIQUE DE LA ROUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POLYCLINIQUE DE LA ROUE
Products information POLYCLINIQUE DE LA ROUE

BTW identificatienummer (tax): BE06135284423
Ondernemingsnummer: 5082519531
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in POLYCLINIQUE DE LA ROUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ziekenhuizen and zorginstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POLYCLINIQUE DE LA ROUE
(Get full report from official database of BE for POLYCLINIQUE DE LA ROUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor POLYCLINIQUE DE LA ROUE
Addition kinds of activities for POLYCLINIQUE DE LA ROUE

02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
22419907. Labels, geweven | Labels, woven
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
34920101. Regelventielen, vliegtuigen: hydraulisch en pneumatisch | Control valves, aircraft: hydraulic and pneumatic
61590000. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions

Werken bij POLYCLINIQUE DE LA ROUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POLYCLINIQUE DE LA ROUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POLYCLINIQUE DE LA ROUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POLYCLINIQUE DE LA ROUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van POLYCLINIQUE DE LA ROUE in sociale netwerken
Look for responds of POLYCLINIQUE DE LA ROUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor POLYCLINIQUE DE LA ROUE. Laat een reactie achter voor POLYCLINIQUE DE LA ROUE. POLYCLINIQUE DE LA ROUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POLYCLINIQUE DE LA ROUE. Leave a respond for POLYCLINIQUE DE LA ROUE. POLYCLINIQUE DE LA ROUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POLYCLINIQUE DE LA ROUE op de google maps. Adres en contacten POLYCLINIQUE DE LA ROUE
Location of POLYCLINIQUE DE LA ROUE on the google maps. Address and contacts of POLYCLINIQUE DE LA ROUE

Andere gerelateerde bedrijven als come POLYCLINIQUE DE LA ROUE POLYCLINIQUE DE LA ROUE: Chintz Shop | Gary Davidhof BVBA | A. PETITJEAN | JR Consult SPRL | POLYPAL NEDERLAND

Other related companies as POLYCLINIQUE DE LA ROUE: Chintz Shop | Gary Davidhof BVBA | A. PETITJEAN | JR Consult SPRL | POLYPAL NEDERLAND

POLYCLINIQUE DE LA ROUE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POLYCLINIQUE DE LA ROUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06135284423. Het bedrijf POLYCLINIQUE DE LA ROUE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 1125; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Producten gemaakt in POLYCLINIQUE DE LA ROUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van POLYCLINIQUE DE LA ROUE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POLYCLINIQUE DE LA ROUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POLYCLINIQUE DE LA ROUE, openstaande posities, locatie van POLYCLINIQUE DE LA ROUE op de kaart.

POLYCLINIQUE DE LA ROUE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is POLYCLINIQUE DE LA ROUE, company assigned to the tax number BE06135284423. The company POLYCLINIQUE DE LA ROUE is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 1125; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ziekenhuizen and zorginstellingen. Products created in POLYCLINIQUE DE LA ROUE were not found.
The main activity of POLYCLINIQUE DE LA ROUE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POLYCLINIQUE DE LA ROUE is not available. You also can look at reviews of POLYCLINIQUE DE LA ROUE, open positions, location of POLYCLINIQUE DE LA ROUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POLYCLINIQUE DE LA ROUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POLYCLINIQUE DE LA ROUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POLYCLINIQUE DE LA ROUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POLYCLINIQUE DE LA ROUE, employees, financial statistics.