Chintz Shop

Contactgegevens Chintz Shop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chintz Shop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chintz Shop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rollebeek 35; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 58 96 (+32-02 513 58 96) 02 513 58 96 (+32-02 513 58 96)

Fax (fax): 02 513 58 96; 02 502 73 52 (+32-02 513 58 96; 02 502 73 52) 02 513 58 96; 02 502 73 52 (+32-02 513 58 96; 02 502 73 52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chintz Shop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chintz Shop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chintz Shop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chintz Shop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chintz Shop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chintz Shop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chintz Shop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chintz Shop
Products information Chintz Shop

BTW identificatienummer (tax): BE03256866455
Ondernemingsnummer: 5737304687
Hoofdstad (capital): 584,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Upholstery fabrics - Retail

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chintz Shop
(Get full report from official database of BE for Chintz Shop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chintz Shop
Addition kinds of activities for Chintz Shop

173100. Elektrisch werk | Electrical work
356502. Verpakkings- en verpakkingsmachines | Packing and wrapping machinery
01819902. Sod boerderijen | Sod farms
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
20769903. Lijnolie, taart en maaltijd | Linseed oil, cake and meal
22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
22820105. Weven garen, gooien en draaien | Weaving yarn, throwing and twisting
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
32750201. Akoestisch gips, gips | Acoustical plaster, gypsum

Werken bij Chintz Shop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chintz Shop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chintz Shop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chintz Shop. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

 • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

 • Chauffeur CE/shunter (m/v) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat doe je: Als chauffeur CE/shunter bestaat je dagtaak uit het vullen van de trailers met een elektrische transpallet om deze daarna met de vrachtwagen te vervoeren naar de laadkaai. Hier koppel je de trailer los en koppel je een lege trailer aan de vrachtwagen om daarna terug naar de laadkaai te rijden. Voor wie: Een internationaal bedrijf die vervoer regelt voor diverse sectoren!

 • Poetshulp Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Agilitas Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • Student verkoop (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

 • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

 • Ervaren projectleider (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BOSSCHAERT

  Type: Vaste Job

  Als projectleider heb je verschillende verantwoordelijkheden en zet je jouw schouders onder verschillende industriebouwprojecten. Een overzicht van jouw taken: je zorgt voor een gedetailleerd voorbereidings- en uitvoeringsplan en maandelijkse vorderingsstaten. Je staat in voor het voorbereiden, opstarten en opvolgen van jouw werven. Je woont de werfvergaderingen bij, stuurt de ploegen (eigen of via onderaannemer) aan, werkt de planning (operationeel en financieel) bij waar nodig, communiceert hierover met alle betrokken partijen en garandeert ten alle tijden de veiligheid. Doel: Het plannen, coördineren en evalueren van activiteiten om de doelstellingen van het industriebouwproject te behalen. Taken: Managen van projectdoelstellingen Tijdig en kwalitatief afleveren van een bouwproject aan onze klant door gedetailleerde voorbereiding en het goed inplannen van de juiste resources Nastreven van klanttevredenheid en vertrouwen gedurende het verloop van het project door realistische planning, tijdige uitvoering en consequente communicatie. We verwachten een pro-actieve communicatie bij het aansturen van alle betrokken interne collega’s. We verwachten dat er samen met onze interne Preventie-Adviseur gedetailleerd en praktisch wordt nagedacht tijdens de voorbereiding van het project over het onder controle houden van de veiligheids- en milieurisico’s inherent aan een bouwproject. Tijdens de uitvoering bent u verantwoordelijk voor de opvolging van het veiligheids- en gezondheidsplan en verwachten we jouw tijdige actie indien een situatie dit vereist. Managen operationele doelstellingen Voorbereiding van project aan de hand van project checklist Opstellen en aanpassen van gedetailleerde dagplanning en langetermijn planning Aansturen van taken van arbeiders, onderaannemers, logistieke ondersteuning van het project Interne dagrapportage Wekelijkse interne vergaderingen met management ter bespreking van planning, status van voorbereiding en uitvoering, behaalde rendementen tijdens uitvoering. Maandelijkse vorderingsstaten opmaken en goedkeuring nastreven bij klant Opvolging van werfvergaderingen Communicatie met de klant, architect, onderaannemers en leveranciers Financiële planning Budgettaire voorbereiding gecombineerd met gedegen inhoudelijke dossierkennis Kosten onder controle houden door het efficiënt inplannen van mensen en middelen en nauwgezette opvolging van uitgaven hiervoor Controle van rendementen en feedback naar calculatie bij afwijkingen. Advies voor corrigerende maatregelen indien nodig naar toekomst toe. Ontwikkeling We verwachten pro-activiteit inzake je persoonlijke ontwikkeling en die van jouw collega’s: volgen van noodzakelijke trainingen, netwerken, (aan)leren van nieuwe zaken (aan) van collega’s, lezen van vakbladen. Verantwoordelijkheid en vertrouwen Van begin tot eind verantwoordelijkheid nemen voor een tijdige en kwalitatieve uitvoering van het project. Je zorgt voor vertrouwen op de werkvloer bij klanten en collega’s.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Flexijob

  Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Actief Aarschot

  Type: Flexijob

  Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van Chintz Shop in sociale netwerken
Look for responds of Chintz Shop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chintz Shop. Laat een reactie achter voor Chintz Shop. Chintz Shop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chintz Shop. Leave a respond for Chintz Shop. Chintz Shop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chintz Shop op de google maps. Adres en contacten Chintz Shop
Location of Chintz Shop on the google maps. Address and contacts of Chintz Shop

Andere gerelateerde bedrijven als come Chintz Shop Chintz Shop: TRANSLATE INTERNATIONAL WORLDWIDE | Oosterlynck A | ARNAUTS MARC | VRIJE LAGERE SCHOOL | WAILLIEZ FRANCOIS ANNIE

Other related companies as Chintz Shop: TRANSLATE INTERNATIONAL WORLDWIDE | Oosterlynck A | ARNAUTS MARC | VRIJE LAGERE SCHOOL | WAILLIEZ FRANCOIS ANNIE

Chintz Shop is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chintz Shop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03256866455. Het bedrijf Chintz Shop bevindt zich op het adres: Rue de Rollebeek 35; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 584,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Upholstery fabrics - Retail.
De hoofdactiviteit van Chintz Shop is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chintz Shop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chintz Shop, openstaande posities, locatie van Chintz Shop op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chintz Shop is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chintz Shop, company assigned to the tax number BE03256866455. The company Chintz Shop is located at the address: Rue de Rollebeek 35; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 584,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Interior decoration. List of products are Upholstery fabrics - Retail.
The main activity of Chintz Shop is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chintz Shop is not available. You also can look at reviews of Chintz Shop, open positions, location of Chintz Shop on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chintz Shop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chintz Shop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chintz Shop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chintz Shop, employees, financial statistics.