DEWART GALLERY

Contactgegevens DEWART GALLERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEWART GALLERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEWART GALLERY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ST. JACOBSGANG 6-10; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25114479 (+32-25114479) 25114479 (+32-25114479)

Fax (fax): +32 (14) 808-22-55 +32 (14) 808-22-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEWART GALLERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEWART GALLERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEWART GALLERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEWART GALLERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEWART GALLERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEWART GALLERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEWART GALLERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEWART GALLERY
Products information DEWART GALLERY

BTW identificatienummer (tax): BE05450286865
Ondernemingsnummer: 9444641113
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DEWART GALLERY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEWART GALLERY
(Get full report from official database of BE for DEWART GALLERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEWART GALLERY
Addition kinds of activities for DEWART GALLERY

497100. Irrigatie systemen | Irrigation systems
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
28610106. Terpentine, pijnboomolie | Turpentine, pine oil
35110000. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
36690205. Signalapparatuur, elektrisch | Signaling apparatus, electric
37990300. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
59990501. munten | Coins
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij DEWART GALLERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEWART GALLERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEWART GALLERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEWART GALLERY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker (M/V) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een vooraanstaande producent van betongoed te Kapelle op den Bos, zijn wij op zoek naar enthousiaste productie arbeiders. Je dagdagelijkse taken zijn onderandere het stellen van bekistingsmallen voor het maken van prefab-betonelementen. Eveneens het plaatsen van wapeningskorven en het storten van beton.

  • VERKOPER SLAAPAFDELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelzaak in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Monteur (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • GYPROCPLAATSER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SNEL EN GOED

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen gyprocwanden en wandisolatie bij bedrijven uit de privé sector.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Zelfstandige Franchisenemer Meubelzaak 3000m2 (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In opdracht van een klant van ons begeleiden wij onderstaande opportuniteit : - zeflstandige uitbating Meubelzaak , gelegen te Oostkamp, specialist in Slaapcomfort, binnen en tuinmeubelen - Geen investering - zelfstandige activiteit ( Sterke manager , ook ideaal als koppel ) - team kunnen leiden, doelgericht kunnen plannen, managen, targets stellen gekoppeld aan actieplannen - volledige back office ondersteuning ( aankoop, fakturatie, leveringen... ) - zelfstandige verkopers aanwezig om uw sales te ondersteunen - open op di-do , zaterdag en zondag Interesse in deze opportuniteit ? 0499873431

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van DEWART GALLERY in sociale netwerken
Look for responds of DEWART GALLERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEWART GALLERY. Laat een reactie achter voor DEWART GALLERY. DEWART GALLERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEWART GALLERY. Leave a respond for DEWART GALLERY. DEWART GALLERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEWART GALLERY op de google maps. Adres en contacten DEWART GALLERY
Location of DEWART GALLERY on the google maps. Address and contacts of DEWART GALLERY

Andere gerelateerde bedrijven als come DEWART GALLERY DEWART GALLERY: FLCARIN HAIRCOSMETICS NV | LAURENT INGE | LA R?GLE | Fontyn H | Creditinnovation

Other related companies as DEWART GALLERY: FLCARIN HAIRCOSMETICS NV | LAURENT INGE | LA R?GLE | Fontyn H | Creditinnovation

DEWART GALLERY is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEWART GALLERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05450286865. Het bedrijf DEWART GALLERY bevindt zich op het adres: ST. JACOBSGANG 6-10; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 132,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in DEWART GALLERY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEWART GALLERY is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEWART GALLERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEWART GALLERY, openstaande posities, locatie van DEWART GALLERY op de kaart.

DEWART GALLERY is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEWART GALLERY, company assigned to the tax number BE05450286865. The company DEWART GALLERY is located at the address: ST. JACOBSGANG 6-10; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 132,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in DEWART GALLERY were not found.
The main activity of DEWART GALLERY is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEWART GALLERY is not available. You also can look at reviews of DEWART GALLERY, open positions, location of DEWART GALLERY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEWART GALLERY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEWART GALLERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEWART GALLERY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEWART GALLERY, employees, financial statistics.