Creditinnovation

Contactgegevens Creditinnovation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Creditinnovation: address, phone, fax, email, website, opening hours

Creditinnovation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lozenburg 1, Bank House, Zaventen, Brussels, - 1932, België

Telefoon (phone): 46 8 64 88 322 (+32-46 8 64 88 322) 46 8 64 88 322 (+32-46 8 64 88 322)

Fax (fax): 46 8 659 71 33 (+32-46 8 659 71 33) 46 8 659 71 33 (+32-46 8 659 71 33)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Creditinnovation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Creditinnovation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Creditinnovation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Creditinnovation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Creditinnovation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Creditinnovation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Creditinnovation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Creditinnovation
Products information Creditinnovation

BTW identificatienummer (tax): BE01315307617
Ondernemingsnummer: 5460174560
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Creditinnovation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Creditinnovation
(Get full report from official database of BE for Creditinnovation)

Aanvulling soorten activiteiten voor Creditinnovation
Addition kinds of activities for Creditinnovation

325503. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
27549903. Directories: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Directories: gravure printing, not published on site
35679914. Vacuümoven en ovens | Vacuum furnaces and ovens
37929902. Kampeerders, voor montage op vrachtwagens | Campers, for mounting on trucks

Werken bij Creditinnovation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Creditinnovation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Creditinnovation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Creditinnovation. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Administratief bediende - vervanging zes maanden (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Denderleeuw, zoeken wij momenteel een administratief bediende voor een vervangingsopdracht van zes maanden. Jouw taken? Je zal instaan voor een deeltje van de planning op te maken, en je bent bovendien verantwoordelijk voor het opvolgen van de uit te voeren werken. Hiervoor moet je vlot kunnen werken met excel, en nauwkeurig aan de slag gaan. Basis input pc

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Diëtiste/voedingsconsulente (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Creditinnovation in sociale netwerken
Look for responds of Creditinnovation in social networks

Lees alle opmerkingen voor Creditinnovation. Laat een reactie achter voor Creditinnovation. Creditinnovation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Creditinnovation. Leave a respond for Creditinnovation. Creditinnovation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Creditinnovation op de google maps. Adres en contacten Creditinnovation
Location of Creditinnovation on the google maps. Address and contacts of Creditinnovation

Andere gerelateerde bedrijven als come Creditinnovation Creditinnovation: RIJMENANTS J | Bologne | Colman Watches | De Groot P | PIZZA HUT DELIVERY

Other related companies as Creditinnovation: RIJMENANTS J | Bologne | Colman Watches | De Groot P | PIZZA HUT DELIVERY

Creditinnovation is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Creditinnovation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01315307617. Het bedrijf Creditinnovation bevindt zich op het adres: Lozenburg 1, Bank House, Zaventen, Brussels, - 1932. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 778,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Creditinnovation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Creditinnovation is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Creditinnovation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Creditinnovation, openstaande posities, locatie van Creditinnovation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Creditinnovation is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Creditinnovation, company assigned to the tax number BE01315307617. The company Creditinnovation is located at the address: Lozenburg 1, Bank House, Zaventen, Brussels, - 1932. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 778,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Creditinnovation were not found.
The main activity of Creditinnovation is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Creditinnovation is not available. You also can look at reviews of Creditinnovation, open positions, location of Creditinnovation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Creditinnovation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Creditinnovation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Creditinnovation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Creditinnovation, employees, financial statistics.