CENTRE CULTUREL GILBERT

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CENTRE CULTUREL GILBERT
Private companiesPrimary Metal Industries • CENTRE CULTUREL GILBERT

Contactgegevens CENTRE CULTUREL GILBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE CULTUREL GILBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE CULTUREL GILBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE REINE ASTRID 213; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64556426 (+32-64556426) 64556426 (+32-64556426)

Fax (fax): +32 (60) 221-10-36 +32 (60) 221-10-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE CULTUREL GILBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE CULTUREL GILBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE CULTUREL GILBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE CULTUREL GILBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE CULTUREL GILBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE CULTUREL GILBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE CULTUREL GILBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE CULTUREL GILBERT
Products information CENTRE CULTUREL GILBERT

BTW identificatienummer (tax): BE07480010986
Ondernemingsnummer: 3649902343
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 211,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CENTRE CULTUREL GILBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zalen voor culturele evenementen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE CULTUREL GILBERT
(Get full report from official database of BE for CENTRE CULTUREL GILBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE CULTUREL GILBERT
Addition kinds of activities for CENTRE CULTUREL GILBERT

805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
20330300. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
24990200. Schoen- en laarsproducten, hout | Shoe and boot products, wood
73730200. System integratie diensten | Systems integration services
83519904. Kleuterschool | Nursery school

Werken bij CENTRE CULTUREL GILBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE CULTUREL GILBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE CULTUREL GILBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE CULTUREL GILBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Hofstade M/V (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studentenjob industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een industriële schoonmaker. Je zal instaan voor het poetsen en onderhouden van kantoren en sanitaire ruimtes Je werkt in een variabel uurooster van maandag tot vrijdag

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Zoek naar antwoorden van CENTRE CULTUREL GILBERT in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE CULTUREL GILBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE CULTUREL GILBERT. Laat een reactie achter voor CENTRE CULTUREL GILBERT. CENTRE CULTUREL GILBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE CULTUREL GILBERT. Leave a respond for CENTRE CULTUREL GILBERT. CENTRE CULTUREL GILBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE CULTUREL GILBERT op de google maps. Adres en contacten CENTRE CULTUREL GILBERT
Location of CENTRE CULTUREL GILBERT on the google maps. Address and contacts of CENTRE CULTUREL GILBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE CULTUREL GILBERT CENTRE CULTUREL GILBERT: FLSTARFRUIT COMPANY SA | COIFFURE DANIELLE | BEVERS | MAISON DEFAUWES | Turner Vanessa

Other related companies as CENTRE CULTUREL GILBERT: FLSTARFRUIT COMPANY SA | COIFFURE DANIELLE | BEVERS | MAISON DEFAUWES | Turner Vanessa

CENTRE CULTUREL GILBERT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE CULTUREL GILBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07480010986. Het bedrijf CENTRE CULTUREL GILBERT bevindt zich op het adres: AVENUE REINE ASTRID 213; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 211,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Zalen voor culturele evenementen. Producten gemaakt in CENTRE CULTUREL GILBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE CULTUREL GILBERT is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE CULTUREL GILBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE CULTUREL GILBERT, openstaande posities, locatie van CENTRE CULTUREL GILBERT op de kaart.

CENTRE CULTUREL GILBERT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE CULTUREL GILBERT, company assigned to the tax number BE07480010986. The company CENTRE CULTUREL GILBERT is located at the address: AVENUE REINE ASTRID 213; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 211,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Zalen voor culturele evenementen. Products created in CENTRE CULTUREL GILBERT were not found.
The main activity of CENTRE CULTUREL GILBERT is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE CULTUREL GILBERT is not available. You also can look at reviews of CENTRE CULTUREL GILBERT, open positions, location of CENTRE CULTUREL GILBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE CULTUREL GILBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE CULTUREL GILBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE CULTUREL GILBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE CULTUREL GILBERT, employees, financial statistics.