MAISON DEFAUWES

Contactgegevens MAISON DEFAUWES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DEFAUWES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DEFAUWES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-GILLES 115; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42234795 (+32-42234795) 42234795 (+32-42234795)

Fax (fax): +32 (60) 913-37-28 +32 (60) 913-37-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DEFAUWES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DEFAUWES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DEFAUWES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DEFAUWES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DEFAUWES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DEFAUWES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DEFAUWES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DEFAUWES
Products information MAISON DEFAUWES

BTW identificatienummer (tax): BE02488372802
Ondernemingsnummer: 9541320800
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activités: Reliures.. Produits: Cadres.

Product categorie (product category): Reliure and finition. Art and fournitures artistiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DEFAUWES
(Get full report from official database of BE for MAISON DEFAUWES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DEFAUWES
Addition kinds of activities for MAISON DEFAUWES

24510201. Mobiele gebouwen: voor commercieel gebruik | Mobile buildings: for commercial use
25120102. Banken, banken en davenports: gestoffeerd op houten frames | Couches, sofas, and davenports: upholstered on wood frames
35310615. Tractoren, kruiper | Tractors, crawler
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of

Werken bij MAISON DEFAUWES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DEFAUWES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DEFAUWES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DEFAUWES. Looking for open vacancies in other companies

 • METSER (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

 • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

 • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Poetshulp met dienstencheques (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: HUISHOUDSERVICE VORSELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio Vorselaar, Grobbendonk, Pulle, Lille,...

 • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

 • Huishoudhulp regio Marke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: MONITOR

  Type: Studentenjob

  Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

 • verantwoordelijke bakkerij (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: DKN FOOD MARKET

  Type: Vaste Job

  * afbakken van brood en koffiekoeken * ervoor zorgen dat de bakkerij op tijd gevuld en netjes is * indien nodig in de voormiddag bijbakken *opvolgen van de stock en opmaken van bestellingen *naast de bakkerij mag je ook bijstaan in de winkel

 • Splendit - Functional Analyst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

 • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Flexijob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van MAISON DEFAUWES in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DEFAUWES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DEFAUWES. Laat een reactie achter voor MAISON DEFAUWES. MAISON DEFAUWES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DEFAUWES. Leave a respond for MAISON DEFAUWES. MAISON DEFAUWES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DEFAUWES op de google maps. Adres en contacten MAISON DEFAUWES
Location of MAISON DEFAUWES on the google maps. Address and contacts of MAISON DEFAUWES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DEFAUWES MAISON DEFAUWES: TRANSIT | DANIEL JOYE | RACING MECHELEN T.C. | Business Development SCRL | FRITUUR SUPER HAP

Other related companies as MAISON DEFAUWES: TRANSIT | DANIEL JOYE | RACING MECHELEN T.C. | Business Development SCRL | FRITUUR SUPER HAP

MAISON DEFAUWES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DEFAUWES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02488372802. Het bedrijf MAISON DEFAUWES bevindt zich op het adres: RUE SAINT-GILLES 115; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reliure and finition. Art and fournitures artistiques. Lijst met producten zijn Activités: Reliures.. Produits: Cadres..
De hoofdactiviteit van MAISON DEFAUWES is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DEFAUWES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DEFAUWES, openstaande posities, locatie van MAISON DEFAUWES op de kaart.

MAISON DEFAUWES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DEFAUWES, company assigned to the tax number BE02488372802. The company MAISON DEFAUWES is located at the address: RUE SAINT-GILLES 115; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reliure and finition. Art and fournitures artistiques. List of products are Activités: Reliures.. Produits: Cadres..
The main activity of MAISON DEFAUWES is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DEFAUWES is not available. You also can look at reviews of MAISON DEFAUWES, open positions, location of MAISON DEFAUWES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DEFAUWES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DEFAUWES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DEFAUWES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DEFAUWES, employees, financial statistics.