DANIEL JOYE

Contactgegevens DANIEL JOYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIEL JOYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIEL JOYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VIEILLE LEUZE 5; 5377; SOMME-LEUZE, België

Telefoon (phone): 86322069 (+32-86322069) 86322069 (+32-86322069)

Fax (fax): +32 (53) 384-52-64 +32 (53) 384-52-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIEL JOYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIEL JOYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIEL JOYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIEL JOYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIEL JOYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIEL JOYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIEL JOYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIEL JOYE
Products information DANIEL JOYE

BTW identificatienummer (tax): BE03153045654
Ondernemingsnummer: 4392028808
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DANIEL JOYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIEL JOYE
(Get full report from official database of BE for DANIEL JOYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIEL JOYE
Addition kinds of activities for DANIEL JOYE

20150100. Kippenslag en verwerking | Chicken slaughtering and processing
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
23950304. Kant, uitgebrand: voor de handel | Lace, burnt-out: for the trade
30520102. Autoslang, rubber | Automobile hose, rubber
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans

Werken bij DANIEL JOYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIEL JOYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIEL JOYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIEL JOYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator Tap (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde waarde in de metaalindustrie, zijn wij op zoek naar een Operator Tap. Als operator zal je instaan voor de voorbereiding, het instellen en omstellen van de tapmachine en de productie van de getapte onderdelen. Verder ben je ook verantwoordelijk voor het afsluiten van het order en bijkomende werkzaamheden. Zoals verlenen van bijstand bij instelproblemen in de afdeling en uitvoeren van preventief eerstelijnsonderhoud. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor zo een 18 machines.

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Medewerker Kassa en Receptie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Agilitas Hasselt

    Type: Studentenjob

    Als Medewerker Kassa & Receptie heb je een gevarieerde combinatiefunctie en kan je zowel op de afdeling Receptie als op de afdeling Kassa worden ingezet. Als Medewerker Receptie ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van bezoek. Tevens verricht je licht administratieve werkzaamheden. Als Caissière ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling Kassa & Receptie. Je zorgt voor een correcte verwerking van de artikelen die de klanten ter betaling aanbieden. Bedrijfsprofiel: Een grootwarenhuis specifiek voor horecazaken.

  • Studenten orderpick/magazijnwerk gezocht regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Outbound in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: wegzetten van goederen en laden van vrachtwagens orderpicken en -packen scannen en labellen

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van DANIEL JOYE in sociale netwerken
Look for responds of DANIEL JOYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIEL JOYE. Laat een reactie achter voor DANIEL JOYE. DANIEL JOYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIEL JOYE. Leave a respond for DANIEL JOYE. DANIEL JOYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIEL JOYE op de google maps. Adres en contacten DANIEL JOYE
Location of DANIEL JOYE on the google maps. Address and contacts of DANIEL JOYE

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIEL JOYE DANIEL JOYE: Koffies De Draak NV | AUTOHANDEL PEETERS | LOUYS | NOEL DEBRAEVE | V.Y.MOTORS

Other related companies as DANIEL JOYE: Koffies De Draak NV | AUTOHANDEL PEETERS | LOUYS | NOEL DEBRAEVE | V.Y.MOTORS

DANIEL JOYE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIEL JOYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03153045654. Het bedrijf DANIEL JOYE bevindt zich op het adres: RUE VIEILLE LEUZE 5; 5377; SOMME-LEUZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in DANIEL JOYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANIEL JOYE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIEL JOYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIEL JOYE, openstaande posities, locatie van DANIEL JOYE op de kaart.

DANIEL JOYE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIEL JOYE, company assigned to the tax number BE03153045654. The company DANIEL JOYE is located at the address: RUE VIEILLE LEUZE 5; 5377; SOMME-LEUZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in DANIEL JOYE were not found.
The main activity of DANIEL JOYE is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIEL JOYE is not available. You also can look at reviews of DANIEL JOYE, open positions, location of DANIEL JOYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIEL JOYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIEL JOYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIEL JOYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIEL JOYE, employees, financial statistics.